За да иамт тиквичките хрупкава коричка,като се нарежат се посоляват и се овалват в брашно,но не се пържат веднага!!Оставете за 10-15 мин, да се овлажни добре брашното/почти като кашица става върху тиквичката/ и тогава пържете.Стават с много хубава хрупкава коричка.
И по едрата риба,и цацата пържа по същия начин.Стават страхотни!
Хрупкава коричка на тиквичките
- BABY
- магьосник в кухнята
- Мнения: 494
- Регистриран на: пет юни 13, 2008 9:46 am
- :: 457 рецепти от BABY
- :: 1598 снимки от BABY
- Местоположение: ХАСКОВО
- Контакти:
Хрупкава коричка на тиквичките
Не говори каквото знаеш,но знай винаги какво говориш!!
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
- Galya68
- магьосник в кухнята
- Мнения: 132
- Регистриран на: вт май 05, 2009 8:05 pm
- :: 30 рецепти от Galya68
- :: 45 снимки от Galya68
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
- Galya68
- магьосник в кухнята
- Мнения: 132
- Регистриран на: вт май 05, 2009 8:05 pm
- :: 30 рецепти от Galya68
- :: 45 снимки от Galya68
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
- Galya68
- магьосник в кухнята
- Мнения: 132
- Регистриран на: вт май 05, 2009 8:05 pm
- :: 30 рецепти от Galya68
- :: 45 снимки от Galya68
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 204
- Регистриран на: пон юни 16, 2008 9:15 pm
- :: 19 рецепти от sve_georgieva
- :: 39 снимки от sve_georgieva
Аз тиквички и патладжани пържа по следния начин- нарязват се на тънки парчета и се осоляват. На патладжана да му излезе горчилката, а на тиквичката водата. Патладжана го измивам, но тиквичката-не. Приготвям смес от брашно и вода, трябва да се получи рядка каша с гъстотата на гъст айран. Потапям в нея и веднага пържа. Пробвайте и няма да съжалявате!
- BABY
- магьосник в кухнята
- Мнения: 494
- Регистриран на: пет юни 13, 2008 9:46 am
- :: 457 рецепти от BABY
- :: 1598 снимки от BABY
- Местоположение: ХАСКОВО
- Контакти:
sve_georgieva следващия път ще пробвам по твоя начин.Той е почти като моя.Само дето аз не правя сместа отделно,но се получава същия ефект накрая.Наистина стават ....мммм,страхотни!!
Пържила съм тиквички и с царевично брашно,но с пшеничното ни харесват повече.И друго момичета,както пържа тиквичките,пържа и пилешки дроб.Изпържвам го малко повече и става хрупкав,ние така го харесваме.Но и нормално изпържен да е,пак има хрупкава коричка.И непремено подправка за дреболии!!Вкуса е страхотен.
Пържила съм тиквички и с царевично брашно,но с пшеничното ни харесват повече.И друго момичета,както пържа тиквичките,пържа и пилешки дроб.Изпържвам го малко повече и става хрупкав,ние така го харесваме.Но и нормално изпържен да е,пак има хрупкава коричка.И непремено подправка за дреболии!!Вкуса е страхотен.
Не говори каквото знаеш,но знай винаги какво говориш!!