Ровичках се из интернет и намерих тези снмки.Показват семейната трапеза на семейства от 15 страни, с приблизителна цена на храната за една седмица.
http://www.time.com/time/photogallery/0 ... 64,00.html
http://www.time.com/time/photogallery/0 ... 03,00.html
http://www.time.com/time/photogallery/0 ... 94,00.html
Извинявам се за линковете.Сега са активни
Какво хапва светът днес и колко струва
- daksi
- виртуоз с тиган
- Мнения: 37
- Регистриран на: пон яну 28, 2008 12:26 pm
- :: 17 рецепти от daksi
- :: 13 снимки от daksi
- Pavel
- шеф на кухнята
- Мнения: 908
- Регистриран на: нед авг 05, 2007 11:04 am
- :: 26 рецепти от Pavel
- :: 393 снимки от Pavel
- Контакти:
Много интересно - прочетох ги всичките на един дъх, благодаря
Най-много ме впечатли семейството от Чад - седмично за храна дават $1.23 т.е. лев и седемдесет стотинки.. :shock:
Поздравления за линковете - който иска може да надникне в кухните на няколко десетки семейства по цял свят.
Най-много ме впечатли семейството от Чад - седмично за храна дават $1.23 т.е. лев и седемдесет стотинки.. :shock:
Поздравления за линковете - който иска може да надникне в кухните на няколко десетки семейства по цял свят.
Aut viam inveniam aut faciam
- eledra
- магьосник в кухнята
- Мнения: 217
- Регистриран на: вт мар 31, 2009 10:22 pm
- :: 343 рецепти от eledra
- :: 760 снимки от eledra
- BABY
- магьосник в кухнята
- Мнения: 494
- Регистриран на: пет юни 13, 2008 9:46 am
- :: 457 рецепти от BABY
- :: 1598 снимки от BABY
- Местоположение: ХАСКОВО
- Контакти:
- samira
- магьосник в кухнята
- Мнения: 40
- Регистриран на: ср юли 01, 2009 7:08 pm
- :: 82 рецепти от samira
- :: 81 снимки от samira
- vile11
- виртуоз с тиган
- Мнения: 75
- Регистриран на: нед мар 08, 2009 9:41 pm
- :: 7 рецепти от vile11
- :: 16 снимки от vile11
-
- ентусиаст с миксер
- Мнения: 81
- Регистриран на: пет юли 03, 2009 9:43 pm
- Местоположение: Географският център на България
Момичета и аз да споделя моето виждане от 4 годишният ми живот в Либия.Там имахме много хлебарки,филипинците ги събираха,но само тези които лазеха по стените и след това си ги пържеха или панираха.Останах отвратена още от първиятпът когато разбрах за това.Когато приготвяха риба тя беше почти сурова,полусварена и огромни количества сварен ориз.Но имаше и такива които не се занимаваха с това и предлагаха интересна кухня.Отатм се научих да правя пържено пиле.Спагети с най различни плънки и доста интересни сладкиши но вече съм ги позабравила.