Козунак на конци

Ако търсите рецепта, идея или съвет - тук е мястото, където да попитате
Потребителски аватар
tillia
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 495
Регистриран на: ср фев 20, 2008 8:23 pm
:: 698 рецепти от tillia
:: 2523 снимки от tillia
Контакти:

Мнениеот tillia » ср мар 24, 2010 7:06 pm

Браво,naхos! Чудесен козунак се е получил! :clap: А за сушилнята нямаш проблем - пускаш я, изсушаваш козунака и правиш предложените рецепти с изсъхнал козунак! :wink: :P :lol:
http://da-gotvim-s-tillia.blogspot.com/
http://www.snimka.bg/?profile,albums

Истината е въпрос на гледна точка !
Изображение Изображение


Потребителски аватар
MUNA
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 394
Регистриран на: нед ное 29, 2009 12:45 pm
:: 63 рецепти от MUNA

Мнениеот MUNA » пет мар 26, 2010 12:59 pm

:clap: радвам се че си доволна от центруфугата,много е вкусен нали.Ами особенно аз никога не бих излъгала това е изпробвано.

Потребителски аватар
naxos
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 37
Регистриран на: ср яну 13, 2010 1:45 pm
:: 10 рецепти от naxos
:: 74 снимки от naxos
Местоположение: София

Мнениеот naxos » пет мар 26, 2010 3:33 pm

:D Радвам се, че влязох в темата и се зачетах. Сега вече ми е ясно, че баба ми е била права като казваше, че на козунака колкото повече "му трепериш" и му "се стягаш", толкова по-нестава. Вече два пъти го правя в центрофугата и то с течен подсладител. Сещам за поговорката: "Накарай мързеливия да работи, за да ти даде акъл" /нямам предвид теб и приятелката ти/. Много съм ти благодарна, че сподели ТАЙНАТА. :) :) :)
" Който иска уважение - много не говори, който иска здраве - много не яде"

TANQ69
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 1
Регистриран на: съб окт 10, 2009 6:53 pm

Мнениеот TANQ69 » съб мар 27, 2010 9:14 pm

един козунак става на конци тогава когато се меси само в една посока това е главната практиказа козунаците в това сам сигорна


Потребителски аватар
neli1100
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 226
Регистриран на: пон яну 25, 2010 8:07 pm
:: 181 рецепти от neli1100
:: 613 снимки от neli1100

Мнениеот neli1100 » нед мар 28, 2010 10:16 am

naxos,поздравления и ти благодаря за укоражителните снимки,та ще пробвам и аз.Очаквайте резултати,само дано не са в другата тема:
,,провал в кухнята" :D :( :oops:

Потребителски аватар
neli1100
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 226
Регистриран на: пон яну 25, 2010 8:07 pm
:: 181 рецепти от neli1100
:: 613 снимки от neli1100

Мнениеот neli1100 » нед мар 28, 2010 10:21 am

MUNA,реших да замеся козунака в центруфуга,но не разбрах,колко олио се слага в плика и с какво се запечатва,та да не излезе от плика?

Потребителски аватар
naxos
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 37
Регистриран на: ср яну 13, 2010 1:45 pm
:: 10 рецепти от naxos
:: 74 снимки от naxos
Местоположение: София

Мнениеот naxos » нед мар 28, 2010 6:50 pm

Аз ползвам плик на Кауфланд, слагам 1/2 чашка за кафе олио, усуквам здраво с тиксо, и го пускам на 700 оборота.
" Който иска уважение - много не говори, който иска здраве - много не яде"

Потребителски аватар
lubopitka
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 175
Регистриран на: пон дек 29, 2008 3:26 pm
:: 5 рецепти от lubopitka
:: 61 снимки от lubopitka

Мнениеот lubopitka » ср мар 31, 2010 11:04 pm

Това с центофугата е направо невероятно :clap: :clap: :clap: . Аз за първи път чувам за такова месене :thumup: :thumup: :thumup:

Потребителски аватар
mimsi
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 427
Регистриран на: пет дек 05, 2008 9:55 am
:: 26 рецепти от mimsi
:: 158 снимки от mimsi

Мнениеот mimsi » пет апр 02, 2010 12:24 pm

Ех,че ме заинтригувахте с тази центрофуга!А по каква рецепта правите тестото?Може би няма значение?!

Geri73
чирак с черпак
чирак с черпак
Мнения: 1
Регистриран на: пет апр 02, 2010 2:25 am
:: 16 снимки от Geri73

Мнениеот Geri73 » пет апр 02, 2010 5:09 pm

Здравеите момичета,това с пералната е много яко :thumup: :chef:



Върни се в “Как се прави...”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта