домшна галета

Дъра-бъра за всичко в кухнята
Потребителски аватар
ani777y
ентусиаст с миксер
ентусиаст с миксер
Мнения: 18
Регистриран на: съб окт 24, 2009 8:09 am
:: 18 снимки от ani777y

домшна галета

Мнениеот ani777y » пон май 31, 2010 6:49 pm

като напражя домашна галета от троьи на слаба фърна колко траиност има и в какво се съхранява?


Потребителски аватар
tillia
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 495
Регистриран на: ср фев 20, 2008 8:23 pm
:: 698 рецепти от tillia
:: 2523 снимки от tillia
Контакти:

Мнениеот tillia » вт юни 01, 2010 10:29 pm

Трайността зависи от качеството на хляба, който ползваш. Аз правя галета от останал хляб, но в никакъв случай не трябва да е мухлясал или на петна! Препичам го във фурната и след това го смилям. Запазва се в хартиен или целофанен плик.
http://da-gotvim-s-tillia.blogspot.com/
http://www.snimka.bg/?profile,albums

Истината е въпрос на гледна точка !
Изображение Изображение

snejana56
началник печка
началник печка
Мнения: 2
Регистриран на: вт фев 16, 2010 8:26 pm
:: 4 рецепти от snejana56
:: 378 снимки от snejana56
Местоположение: ITALIA-NAPOLI

Мнениеот snejana56 » ср юни 02, 2010 7:27 pm

Галетата се съхраняват най-добре в стъклен или пласмасов съд с капак



Върни се в “Общи кулинарни дискусии”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта