крехки пържоли на скара

Ако търсите рецепта, идея или съвет - тук е мястото, където да попитате
ceckavd
майстор с шприц
майстор с шприц
Мнения: 6
Регистриран на: чет юни 09, 2011 4:56 pm
:: 19 рецепти от ceckavd
:: 2 снимки от ceckavd

Мнениеот ceckavd » вт окт 25, 2011 11:49 am

Малко късно се включвам, но когато имам замръзнали пържоли след като ги размразя ги поръсвам със сол и черен пипер, слагам ги в тава и ги заливам с бира. Бирата да е горе-долу колкото дебелината на пържолите, а може и малко да ги покрие. Докато се изпекат пържолите поемат бирата и стават сочни.


Rammstein007
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 2
Регистриран на: съб авг 06, 2011 11:25 am

Мнениеот Rammstein007 » чет окт 27, 2011 11:51 pm

Свински врат : Нарязан на филий маринован в :Горчица,Къри,Соев сос,Вино,Вегета,Черен пипер и стар лук на ситно !


Върни се в “Как се прави...”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта