за хляба в домашната хлебопекарна

Ако търсите рецепта, идея или съвет - тук е мястото, където да попитате
Hacho
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 1
Регистриран на: вт дек 11, 2012 5:46 pm

за хляба в домашната хлебопекарна

Мнениеот Hacho » вт дек 11, 2012 6:11 pm

защо, хляба се спихва (смачква),малко преди да се опече напълно


mira-petio
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 1
Регистриран на: нед дек 30, 2012 3:22 pm
:: 2 снимки от mira-petio

Re: за хляба в домашната хлебопекарна

Мнениеот mira-petio » нед дек 30, 2012 8:01 pm

Колко мая слагаш?


Върни се в “Как се прави...”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта