Какво сготвих днес - [АРХИВ 1]

Дъра-бъра за всичко в кухнята
Потребителски аватар
vg
Администратор
Администратор
Мнения: 536
Регистриран на: съб авг 04, 2007 11:07 am
:: 3362 рецепти от vg
:: 218 снимки от vg

Мнениеот vg » ср авг 20, 2008 10:46 am

sumer написа:Пробвах да кача рецептата,както и да изпратя лично съобщение,но не се получава.Ако някой може да ми помогне със съвет от къде идва проблема,ще буда благодарна.


Здравей, току-що проверихме и всичко изглежда, че работи нормално - дори други посетители успешно добавят рецепти. Опитай отново и ако не се получи пиши ни лично съобщение тук или на мейл vg@receptite.com . Получаваш ли някакво съобщение за грешка?
Екипът на "Веселият Готвач"


sve_georgieva
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 204
Регистриран на: пон юни 16, 2008 9:15 pm
:: 19 рецепти от sve_georgieva
:: 39 снимки от sve_georgieva

Мнениеот sve_georgieva » пет авг 22, 2008 8:39 am

Здравейте, аз ли съм най-раннобудна? Днес ще приготвя тиквички с ориз на фурна. Sumer, какво стана с рецептата за татарското руло ?Забрави ли ме :?: Хубав ден на всички :wink:

Потребителски аватар
sumer
началник печка
началник печка
Мнения: 103
Регистриран на: съб юли 12, 2008 1:26 am

татарско руло

Мнениеот sumer » пет авг 22, 2008 10:32 am

500гр.кайма,400гр.гъби,150гр.кашкавал,2 средно големи картофа настъргани,1 яйце,1 глава лук,подправки.Всичко без гъбите се обърква.В намазнена тавичка се слага сместа образувана като руло,и отстрани се нареждат добре измитите гъби,поръсени с малко мазнина.По желание може да се настържи и отгоре кашкавал малко преди да е напълно готово рулото.

Потребителски аватар
sumer
началник печка
началник печка
Мнения: 103
Регистриран на: съб юли 12, 2008 1:26 am

Мнениеот sumer » пет авг 22, 2008 10:52 am

Имам няколко парчета бекон,който трябва да измисля как да приготвя за днес,а нищо не ми идва наум,ще се разровя из рецепти,да видим ще излезнели нещо.Ако имате някакви идейки,хайде давайте съвет


Потребителски аватар
Pavel
шеф на кухнята
шеф на кухнята
Мнения: 889
Регистриран на: нед авг 05, 2007 11:04 am
:: 26 рецепти от Pavel
:: 393 снимки от Pavel
Контакти:

Мнениеот Pavel » пет авг 22, 2008 2:13 pm

Според мен мястото на бекона е на скарата или в тигана - докато стане приятно хрупкав :) След това със салатка, пържени яйца или просто хляб или картофи :)
Aut viam inveniam aut faciam

Потребителски аватар
xevi
шеф на кухнята
шеф на кухнята
Мнения: 392
Регистриран на: нед авг 05, 2007 12:34 pm
:: 106 рецепти от xevi
:: 698 снимки от xevi

Мнениеот xevi » пет авг 22, 2008 2:18 pm

Само с бекон не става. Трябва да му се добави нещо. Ако имаш и картофи може да се получи някоя от тези рецепти:

Картофи с бекон на фурна
Картофи с бекон и сметана

или пък може да пробваш това:

Зрял фасул с бекон и праз

Беконът е вкусна добавка и можеш да го сложиш на пица или в гювече със зеленчуци и сирене.

sve_georgieva
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 204
Регистриран на: пон юни 16, 2008 9:15 pm
:: 19 рецепти от sve_georgieva
:: 39 снимки от sve_georgieva

Мнениеот sve_georgieva » пет авг 22, 2008 5:04 pm

Аз приготвям омлет със запържен бекон, кисели краставички и кашкавал, или каквото там друго има в хладилника и става много вкусен!

Потребителски аватар
sumer
началник печка
началник печка
Мнения: 103
Регистриран на: съб юли 12, 2008 1:26 am

Мнениеот sumer » пет авг 22, 2008 5:24 pm

Благодаря за съветите,толкова много идей и всичките звучат чудесно,май ще сме дълго време на бекон :wink:

Потребителски аватар
sumer
началник печка
началник печка
Мнения: 103
Регистриран на: съб юли 12, 2008 1:26 am

Мнениеот sumer » съб авг 23, 2008 12:45 pm

Здравейте,съветите ви за бекона се оказаха найстина много добри-не остана нищо,затова днес пак трябва да готвя нещо,но хич не ми се готви и ще направя запечени кренвирши с кашкавал и салатка,лесно и вкусно :lol:

Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3731
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 170 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнениеот Sirena » нед авг 24, 2008 9:39 pm

Момичета, кокво мислите за "Бьоф Строганов", мисля утре да го сготвя. Приемам съвети, ще го готвя за първи път. Благодаря!!! :roll:



Върни се в “Общи кулинарни дискусии”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Yahoo [Bot] и 0 госта