Как тече денят на Веселите готвачи?

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3836
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнениеот didurana » вт юли 12, 2016 6:36 am

Добро утро!
Ани,добре си дошла! Поздравления за успехите ти в училище!
Влади,вярно,че често имам край кафето бисквитки,така че....и днес така :wink:
Приятен ден и много,много усмивки!
Прикачени файлове
kukita-kafe.jpg
kukita-kafe.jpg (49.09 KиБ) Видяна 416 пъти


Потребителски аватар
Diel
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1109
Регистриран на: пет авг 20, 2010 10:29 am
:: 10 рецепти от Diel
:: 43 снимки от Diel
Местоположение: Sofia

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнениеот Diel » вт юли 12, 2016 7:16 am

Добро утро!
Надявам се все още да има компания за първото кафе :)
Хубав,спокоен и интересен де е денят на всяка от вас!
Ани,добре направи ,че се завърна сред нас.Желая ти пълноценна заслужена почивка!


13428010_1182653861785840_7653257436120627361_n.jpg
13428010_1182653861785840_7653257436120627361_n.jpg (51.3 KиБ) Видяна 408 пъти

Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3727
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 170 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнениеот Sirena » вт юли 12, 2016 8:10 am

Добро утро :)
Ани, радвам се, че пак си тук. Поздравления за успеха, но то от трудолюбив човек друго не се очаква :clap:
И понеже вече има кафе, както Влади каза трябва си и разхладително :)
Изображение
Весело и късметлийско да ви е днес :)
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

janova.m
началник печка
началник печка
Мнения: 149
Регистриран на: чет фев 04, 2016 9:08 am

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнениеот janova.m » вт юли 12, 2016 10:33 am

:) Здравейте,момичета! :) :giflo1:
Не успях за :coffee: ,но ето разхладително и от мен! :)
n9562.gif
n9562.gif (312.02 KиБ) Видяна 376 пъти

Ани,хубаво е ,че отново си сред нас!
Поздравления за успешната учебна година.При твоето старание и
постоянство ,не би било друго!Още веднъж поздравления и приятна почивка :giflo1: .
Влади,виждала съм ориз басмати,но не съм купувала.
Сподели,как го приготвяш! :giflo1:
:flow2: ХУБАВ ДЕН,МОМИЧЕТА,ДА ВИ Е ЛЕКО И СПОКОЙНО! :flow2:


janova.m
началник печка
началник печка
Мнения: 149
Регистриран на: чет фев 04, 2016 9:08 am

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнениеот janova.m » вт юли 12, 2016 7:39 pm

ПРИЯТНА ВЕЧЕР!
Прикачени файлове
4830173_06ea8.gif
4830173_06ea8.gif (545.94 KиБ) Видяна 339 пъти

vladkavl
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 936
Регистриран на: ср апр 27, 2011 6:47 am

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнениеот vladkavl » ср юли 13, 2016 2:22 am

Привет, момичета!
Страхотни разхладителни напитки сте поднесли. Благодаря!
Миле, както си е само го изплаквам, слагам го в тавичката, и добавям пилешки бульон, ако няма упътване, пропорциите са както на другия, малко сол и малко масло, получава се обикновен бял ориз, всички зрънца се отделят едно от друго и това ми харесва, той самия си има един специфичен аромат, който много ми допада. Имах от предната вечер 4-5 останали пилешки пържоли, наместих две от тях между ориза и станаха много крехки а бях малко скептично настроена- бяло сухо месо........но се получи страхотно. Опитайте, надявам се да ви хареса.
Лек ден весели момичета :coffee: :coffee:

Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3727
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 170 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнениеот Sirena » ср юли 13, 2016 8:02 am

Добро утро :)
Изображение
Да ви е радостно и щастливо :)
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

Потребителски аватар
AnnaJames
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 379
Регистриран на: съб сеп 27, 2014 11:24 pm
:: 136 рецепти от AnnaJames
:: 171 снимки от AnnaJames

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнениеот AnnaJames » ср юли 13, 2016 8:51 pm

Здравейте, мили момичета!

Благодаря на всички за милите думи!

Влади, къщата я напълнихме вече, сега гледам нищо да не купувам за да не я претрупам. Сложихме една масичка и чадър на верандата, и там сутрин си пия леблебията :) Обаче градинка още нямам, само бръшлян, розовите храсти и два корена цветя от предишните стопани. Гари коси тревата, и това е засега. Взех няколко саксийки с босилек, джоджен, магданоз и градински чай, и ще спретна един ароматен ъгъл, но няма да се разпростирам, основната ми градина е на вилата.

Догодина ще съм в същото училище, за което много се радвам. Уредих с директорката да ни премести с колежката в по-голямо помещение, че догодина ще имам повече деца - засега 40, а не знам и колко нови ще дойдат - а досега бяхме в един бивш склад, 2/6 метра и се прескачахме. Аз имам всяка седмица по нещо свързано с работата - срещи, учения, интервюта, и прочие. Имам и един летен проект дето шефката ни даде, една грамадна книга за учебни стратегии която трябва да прочетем и обсъждаме на срещите. Освен това замествам и в колежа, но гледам да не е повече от един ден седмично, че нали съм във ваканция....мъжът ми не искаше да замествам изобщо през лятото, обаче ми е трудно да откажа 30 долара на час :)

И аз много обичам басмати ориз, понякога сготвям 2-3 чаши на пара и си го ползвам вместо хляб с каквото ястие със сос имам, отива с всичко. Не му слагам никакви подправки, той си има естествен аромат, много нежен. Миналата година купих едно чувалче, на едро е по-евтин.

Ние вчера се върнахме от вилата - насъбрах си бъзов цвят, направих 15 литра сироп и насуших за чай. Нещо обаче ми се е случило с джоджена тази година, като отидохме миналия месец повече от половината джоджен и менти не са се върнали тази година. Не знам дали нещо е изяло корените ли, що ли...

Пожелавам прекрасен ден на всички, и много радост!
Изображение
Каквото заслужава да бъде направено, заслужава да бъде направено с любов.
Изображение

Потребителски аватар
miteva71
началник печка
началник печка
Мнения: 26
Регистриран на: пет дек 11, 2015 11:25 pm

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнениеот miteva71 » ср юли 13, 2016 11:24 pm

Малко късничко се включвам ,но за теб Влади винаги . Черпя те с торта с крем Фереро Роше .Малко украсата ми не е на ниво ,но какво да се прави - толкова мога . Важното е да ни е вкусно )))

Потребителски аватар
miteva71
началник печка
началник печка
Мнения: 26
Регистриран на: пет дек 11, 2015 11:25 pm

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнениеот miteva71 » ср юли 13, 2016 11:33 pm

уфф ,явно вече ми се спи ,забравих тортата
Прикачени файлове
DSC04788.JPG



Върни се в “Всичко останало”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 3 госта