Провал в кухнята!

Дъра-бъра за всичко в кухнята
Потребителски аватар
desislava76
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 420
Регистриран на: ср яну 07, 2009 10:55 am
:: 92 рецепти от desislava76
:: 29 снимки от desislava76
Местоположение: Географски център на България

Мнениеот desislava76 » съб сеп 19, 2009 8:50 am

Рени,тортите ти са страхотни.
Ти сложи ли масло в шоколада когато го разтапяше?
Изображение


Потребителски аватар
mimsi
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 427
Регистриран на: пет дек 05, 2008 9:55 am
:: 26 рецепти от mimsi
:: 158 снимки от mimsi

Мнениеот mimsi » съб сеп 19, 2009 8:55 am

Хехе,Ренка,тортичките изглеждат наистина добре!Дано шоколада не стане много твърд и да се наложи да режете тортичките с трион :?

Потребителски аватар
Aliana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1610
Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
:: 619 рецепти от Aliana
:: 2101 снимки от Aliana
Местоположение: Cologne
Контакти:

Мнениеот Aliana » съб сеп 19, 2009 10:50 am

Рени, според мен ИДЕАЛНО си спасила положението !!!

Никакъв провал, може би само спънки по пътя :wink:

Да вземеш да ги сложиш при "Спасяване на ястия" бих казала :P

Много са съблазнителни, сигурна съм, че днес ще бъдат "уважени" от гостите както подобава! И да ни напишеш за какво отрицателно време са били излапани :P

:flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1:
www.facebook.com/artandhobby

Потребителски аватар
irinchicata
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 322
Регистриран на: ср авг 12, 2009 10:51 am
:: 44 рецепти от irinchicata
:: 172 снимки от irinchicata

Мнениеот irinchicata » вт сеп 22, 2009 6:06 pm

Не са идеално лоши бе жена.Даже са супеееееер.


Потребителски аватар
reni55
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1188
Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
:: 227 рецепти от reni55
:: 321 снимки от reni55

Мнениеот reni55 » пон сеп 28, 2009 1:53 pm

Май само аз си пиша в тази тема......
Пак имах ПРОВАЛ В КУХНЯТА.......
Реших да направя "забравени сладки" по рецепта от БГмама.
Това са целувки с орехи и парченца шоколад.По рецептата фурната се включва и докато загрее се разбиват белтъците на твърд сняг и се добавят орехите и шоколада.С лъжица се оформят купчинки в тавата и се слагат във фурната, която се изключва и се "забравят" поне за 3 часа......Направих ги вечерта и си легнах. На сутринта отварям да ги видя......то станало почти като една обща целувчена маса, и не се бяха изсушили, стояха меки.Реших пак да ги сложа в гореща фурна за да се доизсушат........обаче.......се получи ГАФ - те почерняха и заприличаха на ореховки.....Станаха много вкусни - даже съседката ми поиска рецептата ( така й се осладиха).

Изображение

Аз не се отказвам обаче....... Ще ги направя пак! После видях, че тази рецепта я има тук в нашият сайт, но с друго име Макрони с шоколад и ядки
НАПРАВИ ДОБРО И ЩЕ ТИ СЕ ВЪРНЕ СТОКРАТНО !

Потребителски аватар
bibi
началник печка
началник печка
Мнения: 79
Регистриран на: чет сеп 17, 2009 7:55 pm
:: 69 снимки от bibi
Местоположение: Русе

Мнениеот bibi » нед окт 04, 2009 2:32 pm

иИ аз направих сиренки ,че и кучето ми не искаше да хи хапне.Но не се отчайвам ,това е първият ми опит. :D

Потребителски аватар
tillia
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 495
Регистриран на: ср фев 20, 2008 8:23 pm
:: 699 рецепти от tillia
:: 2529 снимки от tillia
Контакти:

Мнениеот tillia » нед окт 04, 2009 7:19 pm

И при мен голям провал ! Бяхме направили туршии с 20 кг чушки, печени и повечето буркани бомбираха! :o :shock: Не мога да си намеря място от яд, но....
http://da-gotvim-s-tillia.blogspot.com/
http://www.snimka.bg/?profile,albums

Истината е въпрос на гледна точка !
Изображение Изображение

tatiana
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 66
Регистриран на: нед окт 19, 2008 4:34 pm
:: 39 рецепти от tatiana
:: 14 снимки от tatiana

Мнениеот tatiana » вт окт 06, 2009 3:22 am

Момичета стана и тя при мен една.Купих си бредмейкър за хляб комшийката ми даде рецепта как да направя хубав хляб.Е сложих всичко обаче в бързината тя докато ми диктуваше по телефона да взема да запиша мая не една чаена а една супена лъжица ами какво да ви казвам хляба не се ядеше.На мен ми беше много солен.Сега правя наново не се отказвам лесно този път спазих всичко както трябва моля се дано всичко вече да стане. :chef: :cry:

donita
началник печка
началник печка
Мнения: 81
Регистриран на: пет юли 03, 2009 9:43 pm
Местоположение: Географският център на България

Мнениеот donita » вт окт 06, 2009 11:48 am

tatiana написа:Момичета стана и тя при мен една.Купих си бредмейкър за хляб комшийката ми даде рецепта как да направя хубав хляб.Е сложих всичко обаче в бързината тя докато ми диктуваше по телефона да взема да запиша мая не една чаена а една супена лъжица ами какво да ви казвам хляба не се ядеше.На мен ми беше много солен.Сега правя наново не се отказвам лесно този път спазих всичко както трябва моля се дано всичко вече да стане. :chef: :cry:


Каква ти е хлебопекарната и до колко килограма хляб има възможност да пече.Аз имам CLATRONIC BBA2865 и съм много доволна от нея.Всеки ден пека хляб и не само,правя козунаци милинки тутманици,разбира се само тестото се меси в хлебопекарната.Рецепти ама много за такива машинки така,че спокойно докато уцелиш найоптималната

tatiana
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 66
Регистриран на: нед окт 19, 2008 4:34 pm
:: 39 рецепти от tatiana
:: 14 снимки от tatiana

Мнениеот tatiana » вт окт 06, 2009 7:06 pm

Ами хлебопекарната ми е Black and Decker,и пече до 2 либри,което е около 1 кг. Засега съм доволна втория път хляба ми стана, то така не всичко става от първия път въпроса е да не падаш духом.



Върни се в “Общи кулинарни дискусии”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта