star fasul v garne

Дъра-бъра за всичко в кухнята
zommer1
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 1
Регистриран на: съб фев 14, 2009 9:25 am

star fasul v garne

Мнениеот zommer1 » съб фев 14, 2009 9:36 am

interesuva me kakvo 6te stane ako zape4atam otvora n agarneto s testo,dali 6te zagori ili 6te stane mmmmm


Потребителски аватар
MANI
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 390
Регистриран на: вт дек 30, 2008 8:09 am
:: 170 рецепти от MANI
:: 436 снимки от MANI

Мнениеот MANI » съб фев 14, 2009 10:19 am

:? не би трябвало да загаря,има рецепти в които се запечатва с тесто,за да се задуши по добре.В този ред на мисли би трябвало да стане мммммм :D ,но можеби трябва да не е мн.гъст

Потребителски аватар
BABY
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 494
Регистриран на: пет юни 13, 2008 9:46 am
:: 457 рецепти от BABY
:: 1598 снимки от BABY
Местоположение: ХАСКОВО
Контакти:

Мнениеот BABY » съб фев 14, 2009 1:18 pm

Зависи колко фасул ще се сложи в гърнето.Аз слагам 500 гр, но по някое време иска да се долее вода.Ако е по малко сигурно няма да иска и ще може да се запечата.
Не говори каквото знаеш,но знай винаги какво говориш!!



Върни се в “Общи кулинарни дискусии”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 0 госта