Какво сготвих днес - [АРХИВ 6]

Дъра-бъра за всичко в кухнята
Потребителски аватар
magi71
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1507
Регистриран на: ср юли 16, 2008 7:05 pm
:: 537 рецепти от magi71
:: 950 снимки от magi71
Местоположение: Велико Търново
Контакти:

Мнениеот magi71 » чет фев 19, 2009 3:58 pm

Здравейте весели готвачи! :thumup:
Добре дошла Галка :clap:
За днес имам за доизяждане, само ще приготвя салатка от китайско зеле. Снощи импровизирах и останах много очарована. :yee: Ще пусна рецепта и снимка.

Весела вечер! :flow1:


Потребителски аватар
zlatina
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 219
Регистриран на: чет дек 06, 2007 9:24 am
:: 409 рецепти от zlatina
:: 34 снимки от zlatina
Контакти:

Мнениеот zlatina » чет фев 19, 2009 4:26 pm

Здравейте! Да се отчета и днеска :)

:hungry: Кюфтета на скара,леща и салата от домати и краставици.

Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3731
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 170 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнениеот Sirena » чет фев 19, 2009 5:52 pm

Привет!
Добре дошла на Галка :D
Маги, помелото е като грейпфурта на аромат, но не толкова горчиво и не толкова сочно, пак трябва да се обели ципата окола парченцата защото е по-твърда. Но на нас честно казано много не ни хареса, пробвахме го от любопитство.
За тази вечер ще направя риба плакия и картофена салата.
Лека и спокойна вечер :D

tricky
готвач с точилка
готвач с точилка
Мнения: 40
Регистриран на: вт яну 13, 2009 10:35 pm

Мнениеот tricky » чет фев 19, 2009 7:06 pm

Днес на мен ми готвят :) Спагети със синьо сирене, сметана, натрошени фъстъци, гъби, куркума и още някакви съставки, които не успях да проследя по пътя им от хладилника и шкафовете до тенджерата :)


Потребителски аватар
Galka43
мераклия с бъркалка
мераклия с бъркалка
Мнения: 10
Регистриран на: пон дек 08, 2008 3:11 pm
Местоположение: Бургас

Мнениеот Galka43 » чет фев 19, 2009 7:26 pm

Добър вечер. Помелото и грейпфурта за да не горчат, ние ги режем да две и после на филийки Така не се налага да се отстранява ципата ,а тя сама се отделя :thumup:

Потребителски аватар
kqmrosen
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 133
Регистриран на: съб ное 15, 2008 5:22 pm
:: 73 рецепти от kqmrosen
:: 54 снимки от kqmrosen
Местоположение: Карнобат
Контакти:

Мнениеот kqmrosen » чет фев 19, 2009 11:30 pm

:chef: Яхния от свинско месо с картофи по испански Вижте я прекрасна яхнийка,но забравих да я снимам,а тя свърши вече.

Потребителски аватар
MANI
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 390
Регистриран на: вт дек 30, 2008 8:09 am
:: 170 рецепти от MANI
:: 436 снимки от MANI

Мнениеот MANI » пет фев 20, 2009 8:46 am

Добо утро!Днес нашето меню ще е салатка Ряпа с моркови,Пилешка супа и Пиле фрикасе.Десерта малко по-късно ще го мисля!Спорен ден на всички :wink:

Потребителски аватар
magi71
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1507
Регистриран на: ср юли 16, 2008 7:05 pm
:: 537 рецепти от magi71
:: 950 снимки от magi71
Местоположение: Велико Търново
Контакти:

Мнениеот magi71 » пет фев 20, 2009 9:46 am

Здравейте, снощи късно наготвих леща яхния. За вечеря съм замислила Ястие с наденица и сини сливи, ще сваря и жито за утрешната задушница. Мисля и кекс да направя, но ако ми стигне времето.

Успешен снежен ден ви пожелавам! :)

Потребителски аватар
lubopitka
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 175
Регистриран на: пон дек 29, 2008 3:26 pm
:: 5 рецепти от lubopitka
:: 61 снимки от lubopitka

Мнениеот lubopitka » пет фев 20, 2009 10:04 am

Привет Галка! Надявам се да се забавлявяш и чакаме идеи от теб.

Потребителски аватар
Galka43
мераклия с бъркалка
мераклия с бъркалка
Мнения: 10
Регистриран на: пон дек 08, 2008 3:11 pm
Местоположение: Бургас

Мнениеот Galka43 » пет фев 20, 2009 10:26 am

Добро утро момичета! :thumdown: Благодаря Ви за топлото посрещане! ..... :thumbsup:
Да се отчета за снощи! Готвих боб чорба, пържена пастърва и салата от кисело зеле.За довечера съм намислила
Пълнено пиле с лимон на фурна и грис с мляко



Върни се в “Общи кулинарни дискусии”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост