Сухи козунаци

Ако търсите рецепта, идея или съвет - тук е мястото, където да попитате
rexona
чирак с черпак
чирак с черпак
Мнения: 6
Регистриран на: вт окт 07, 2008 8:45 pm
:: 9 снимки от rexona

Сухи козунаци

Мнениеот rexona » нед апр 05, 2009 2:23 pm

Здравейте!За6то козунаците ми стават сухи?Предварително благодаря за отговорите! :? :? :?


Потребителски аватар
Vani32
готвач с точилка
готвач с точилка
Мнения: 64
Регистриран на: нед апр 05, 2009 11:56 pm

Мнениеот Vani32 » пон апр 06, 2009 2:55 pm

Обясни как точно сухи ? Няма мокри козунаци :D

Потребителски аватар
ani_perla
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 146
Регистриран на: пет фев 06, 2009 1:21 pm
:: 67 рецепти от ani_perla
:: 114 снимки от ani_perla

Мнениеот ani_perla » пон апр 06, 2009 3:04 pm

То за мокри е ясно,че няма :P ,но може да има предвид,че не става толкова мек колкото трябва :? ,поне аз така си го обяснявам.

Потребителски аватар
reni55
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1188
Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
:: 227 рецепти от reni55
:: 321 снимки от reni55

Мнениеот reni55 » пон апр 06, 2009 3:07 pm

Според мен е малкото мазнина....
Баба ми ги месеше с мас или с мас и олио 1:1.


Потребителски аватар
Vani32
готвач с точилка
готвач с точилка
Мнения: 64
Регистриран на: нед апр 05, 2009 11:56 pm

Мнениеот Vani32 » пон апр 06, 2009 3:10 pm

Може би има някаква грешка в рецептата :)

Потребителски аватар
ani_perla
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 146
Регистриран на: пет фев 06, 2009 1:21 pm
:: 67 рецепти от ani_perla
:: 114 снимки от ani_perla

Мнениеот ani_perla » пон апр 06, 2009 3:16 pm

Тогава най-добре rexona напиши ни рецептата и тук ще я разнищим :P :thumbsup: :cook:

rexona
чирак с черпак
чирак с черпак
Мнения: 6
Регистриран на: вт окт 07, 2008 8:45 pm
:: 9 снимки от rexona

сухи козунаци

Мнениеот rexona » пон апр 06, 2009 5:28 pm

Да обясня по-то4но за сухите козунаци-докато са о6те топли са супер,но ве4е на следва6тия ден стават тварди и сухи,особено кората - като стар хляб например.това е,надявам се сега да е по -ясно обяснението,проблема ми. :/ :/ .мн.благодаря за вси4ки отговори!

Потребителски аватар
Vani32
готвач с точилка
готвач с точилка
Мнения: 64
Регистриран на: нед апр 05, 2009 11:56 pm

Мнениеот Vani32 » пон апр 06, 2009 5:33 pm

Ами козунаците са така .Сложи ги в найлонова торбичка. Ти ако ги оставяш без да ги сложиш в торбичка не сухи ще станат а кочан :D

rexona
чирак с черпак
чирак с черпак
Мнения: 6
Регистриран на: вт окт 07, 2008 8:45 pm
:: 9 снимки от rexona

сухи козунаци

Мнениеот rexona » пон апр 06, 2009 5:38 pm

рецептата е :5яйца,4а6а и половина пр.мляко,1 4а6а захар, 1 4а6а разтопено масло,1кг бра6но,мая,наст.лим.кора,ванилия,стафиди. :/ трябва да отбележа,4е в областта на тестените изделия сам на4инае6та и евентуално някаде гре6а.мн.благодаря на вси4ки за отговорите и саветите. :?

Потребителски аватар
vesi_rn
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 24
Регистриран на: чет яну 08, 2009 6:13 pm
:: 253 рецепти от vesi_rn
:: 153 снимки от vesi_rn

Мнениеот vesi_rn » пон апр 06, 2009 8:09 pm

Когато печеш козунаците сложи купичка с вода във фурната,така кората му не става твърда.



Върни се в “Как се прави...”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта