Застройка за супа

Ако търсите рецепта, идея или съвет - тук е мястото, където да попитате
Потребителски аватар
Slivnica
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 50
Регистриран на: вт юли 28, 2009 9:07 pm
:: 3 рецепти от Slivnica
:: 1 снимки от Slivnica

Мнениеот Slivnica » чет юли 30, 2009 1:29 pm

Vida написа:Моят начин е като на Деси,Жълтък+кисело мляко,слагам от супата 1черпак и после я изсипвам в супата,не ми се е пресичало никога!
И аз така я правя :)


Потребителски аватар
irinchicata
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 322
Регистриран на: ср авг 12, 2009 10:51 am
:: 44 рецепти от irinchicata
:: 172 снимки от irinchicata

Мнениеот irinchicata » вт окт 20, 2009 9:38 am

Най-лесно се застройва с готварска сметана.дори врящата супа става страхотна и с цвят който хваща окото.Иначе разбиваш яйцата,добавяш кисело мляко и малко брашно.Слагаш на котлона и бъркаш постоянно докато започне да припарва леко сместа(опитваш с пръст).Отдръпваш от котлона и започваш да прибавяш от супата-в началото по малко,после повече-докато стигнеш половината от супата(защото по-надолу е по гореща заради продуктите в нея).Връщаш в тенджерата с незастроената супа,разбъркваш и готово ;))

lqna
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 47
Регистриран на: нед май 31, 2009 10:14 am
:: 31 рецепти от lqna
:: 85 снимки от lqna

Мнениеот lqna » чет яну 14, 2010 3:05 pm

ПОСЛУШАЙ -milniq, :thumup:

Потребителски аватар
PassionFlower
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 158
Регистриран на: нед май 17, 2009 7:12 am
:: 352 рецепти от PassionFlower
:: 1554 снимки от PassionFlower
Местоположение: Стара Загора
Контакти:

zdr

Мнениеот PassionFlower » пон яну 18, 2010 3:23 pm

За да не се пресича супата,в съда,където е яйцето за застройката се слагат 3-4с.л студена вода и малко оцет,след това се добавя млякото и се разбърква.Супата няма да се пресече,та дори и да е вряла.
http://rusianamihailova.blogspot.com.es/



Върни се в “Как се прави...”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта