Рататуй

Дъра-бъра за всичко в кухнята
tricky
готвач с точилка
готвач с точилка
Мнения: 40
Регистриран на: вт яну 13, 2009 10:35 pm

Мнениеот tricky » чет фев 26, 2009 9:07 pm

И аз за пръв път чувам за българската захар, но има някой много интересни статии, пак ще ги потърся и ще ги постна.

А аз мед си набавям от пчелар, не от магазини, съвсем натурален :)


Потребителски аватар
svetla_66
мераклия с бъркалка
мераклия с бъркалка
Мнения: 12
Регистриран на: ср апр 08, 2009 12:53 pm

Мнениеот svetla_66 » ср апр 08, 2009 1:52 pm

Аз не съм наясно в разликата от двата вида захар.А за меда искам да кажа, че не му бях фен до момента в който не отидохме миналата година в Триград и си купихме :( само 1 бурган. Страхотен беше.Най- добрия който съм пробвала.Бих отишла до там само заради това.


Върни се в “Общи кулинарни дискусии”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта