Спасяване на ястия

Ако търсите рецепта, идея или съвет - тук е мястото, където да попитате
Потребителски аватар
Aliana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1610
Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
:: 619 рецепти от Aliana
:: 2101 снимки от Aliana
Местоположение: Cologne
Контакти:

Спасяване на ястия

Мнениеот Aliana » вт юли 28, 2009 6:14 pm

Знае ли някой, дали веднъж опеЧен кекс или блат за торта, може да бъде "доопеЧен, след като е изстинал веднъж? Или баница, или тутманик....

:? :? :? :? :?


Благодаря ви!


:) :) :)
www.facebook.com/artandhobby


SweetyPie
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 51
Регистриран на: вт дек 04, 2007 8:46 pm
:: 12 рецепти от SweetyPie
:: 12 снимки от SweetyPie
Местоположение: някъде

Re: Спасяване на ястия

Мнениеот SweetyPie » вт юли 28, 2009 8:17 pm

Aliana написа:Знае ли някой, дали веднъж опеЧен кекс или блат за торта, може да бъде "доопеЧен, след като е изстинал веднъж? Или баница, или тутманик....

:? :? :? :? :?


Благодаря ви!


:) :) :)

Баница и тутманик може да се доопече.За кекс мисля ,че нищо няма да стане.
Освен да го нарежеш на филийки (ако е възможно) и да го опечеш така.А после да направиш нещо като торта с някакъв крем,а парчетата като блат. :)

Потребителски аватар
Aliana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1610
Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
:: 619 рецепти от Aliana
:: 2101 снимки от Aliana
Местоположение: Cologne
Контакти:

Мнениеот Aliana » вт юли 28, 2009 8:36 pm

Благодаря ти! :)

Това с кекса взех да го проумявам, заради набухвателя сигурно няма да стане. :oops: Ама а де, не помислих предварително...

Ако знаеш само,колко баници са ми оставали вътре сурови! Не съм знаела да ги доопека, мислех - веднъж като я извадя и край, няма втори шанс.

Благодаря ти много!!!

:flow1: :flow1: :flow1:
www.facebook.com/artandhobby

Потребителски аватар
tillia
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 495
Регистриран на: ср фев 20, 2008 8:23 pm
:: 698 рецепти от tillia
:: 2527 снимки от tillia
Контакти:

Мнениеот tillia » пет юли 31, 2009 11:11 pm

Допичала съм и кекс. Е, не става като "нормално" опечен, но понеже у дома се обичат сладките неща, не се изхвърля. Но за гости не е. :hungry:


Vida
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 324
Регистриран на: пет фев 20, 2009 5:05 pm
:: 67 рецепти от Vida
:: 66 снимки от Vida

Мнениеот Vida » съб авг 01, 2009 9:08 am

Кекс съм допичала на слаба фурна и стана,не мн хубав но все пак ставаше.

Потребителски аватар
magi71
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1507
Регистриран на: ср юли 16, 2008 7:05 pm
:: 537 рецепти от magi71
:: 950 снимки от magi71
Местоположение: Велико Търново
Контакти:

Мнениеот magi71 » пет авг 21, 2009 5:49 pm

Пробвала съм да допичам, но няма ефект и затова си измислих Пудинг от кекс и банан

Потребителски аватар
Aliana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1610
Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
:: 619 рецепти от Aliana
:: 2101 снимки от Aliana
Местоположение: Cologne
Контакти:

Мнениеот Aliana » ср авг 26, 2009 12:25 pm

Маги, браво на теб! Разгледах рецептата и ми хареса много! :)
www.facebook.com/artandhobby



Върни се в “Как се прави...”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта