Бутер тесто - какво правите с него?

Дъра-бъра за всичко в кухнята
pepolina
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 49
Регистриран на: пет сеп 14, 2007 4:51 pm
:: 134 рецепти от pepolina
:: 104 снимки от pepolina
Контакти:

Мнениеот pepolina » вт ное 20, 2007 5:08 pm

Аз мисля, че плънката ти не трябва да е прекалено много. И е много важно и печенето при бутертестото. Изделията от него трябва да се пекат в предварително добре загрята фурна на 220 градуса, или аз ги пека на вентилатор на 190 градуса. Щом плънката ти не е много водниста трябва да стане. Готовото тесто предполагам като се размрази не го точиш и омесваш, а направо го режеш с остър нож, за да не се смачкват ръбчетата.
Пробвай още и да сложиш по - малко яйца в сиренето, ако ги правиш с яйце и сирене, или пък аз някога слагам и само извара без яйце и винаги се получават добре.
Дано съм била полезна-. Ако има още нещо съм насреща.


Потребителски аватар
neli.mag
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 138
Регистриран на: пон авг 06, 2007 12:26 pm
:: 33 рецепти от neli.mag
:: 136 снимки от neli.mag
Местоположение: Кърджали

Мнениеот neli.mag » чет ное 22, 2007 4:11 pm

Pepolina i jeni, много ви благодаря! Ще пробвам и с галета, и с яйца да видим как ще се получи.


Върни се в “Общи кулинарни дискусии”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост