Чери доматчета - какво приготвяте от тях?

Ако търсите рецепта, идея или съвет - тук е мястото, където да попитате
Imanuel
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 2
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 9:06 am

Мнениеот Imanuel » нед сеп 06, 2009 2:03 pm

Zdraveite! :Mnogo obicham cheri domatcheta. Imam vazmojnost da gi otglejdam v golemi kolichestva.Prez liatoto si gi xapvame ,sriazani na dve polovinki,zaleti sas schykan chesan,magdanoz i zextin.Pravia i salata s bob,luk,djodjan,magdanoz,zextin i cheri.Kogato zaxladnee ,i sme im se nasitili,pribiram ostanalite domatcheta v xladilnika.Tsela zima kato gotvia,pyskam v mandjite po 5-6 , stava super.


Потребителски аватар
neli.mag
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 138
Регистриран на: пон авг 06, 2007 12:26 pm
:: 33 рецепти от neli.mag
:: 136 снимки от neli.mag
Местоположение: Кърджали

Мнениеот neli.mag » нед сеп 06, 2009 2:08 pm

Imanuel написа:zaxladnee ,i sme im se nasitili,pribiram ostanalite domatcheta v xladilnika.Tsela zima kato gotvia,pyskam v mandjite po 5-6 , stava super.


Не изгниват ли? Все пак цяла зима, дори и в хладилника ... :?

Потребителски аватар
neli.mag
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 138
Регистриран на: пон авг 06, 2007 12:26 pm
:: 33 рецепти от neli.mag
:: 136 снимки от neli.mag
Местоположение: Кърджали

Мнениеот neli.mag » нед сеп 06, 2009 2:12 pm

Galya68 написа:http://www.receptite.com/snimki.php?st=usr&usr=Galya68&photo=11451 Така изглежда мармаладът от Чери доматчета.

Галя, браво!!!!!!!!!! :flow2: :flow2: :flow2: И аз съм правила такъв марамалад, но не става така прозрачен и апетитен :( ! Поздравления и за снимката, и за рецептата!!!
:D :D :D

Imanuel
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 2
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 9:06 am

Мнениеот Imanuel » нед сеп 06, 2009 3:16 pm

SORI !!!Slagam gi v torbichki i gi zamraziavam.Mnogo lesno se otdeliat , kato trasnesh leko torbichkata.


Потребителски аватар
Pavel
шеф на кухнята
шеф на кухнята
Мнения: 875
Регистриран на: нед авг 05, 2007 11:04 am
:: 26 рецепти от Pavel
:: 393 снимки от Pavel
Контакти:

Мнениеот Pavel » нед сеп 06, 2009 6:42 pm

Следващи мнения на латиница ще бъдат изтрити. Ползвай кирилица!
Aut viam inveniam aut faciam

Mihova.St
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 1
Регистриран на: съб окт 24, 2009 11:17 am

Мнениеот Mihova.St » съб окт 24, 2009 12:18 pm

Ние ги направихме на доматен сок.

vilito
началник печка
началник печка
Мнения: 84
Регистриран на: ср юли 08, 2009 2:08 pm
:: 1 рецепти от vilito
:: 10 снимки от vilito

Мнениеот vilito » съб яну 02, 2010 1:57 am

До сега не съм ги използвала за каквото и да е!
Изображение

Потребителски аватар
PassionFlower
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 158
Регистриран на: нед май 17, 2009 7:12 am
:: 352 рецепти от PassionFlower
:: 1554 снимки от PassionFlower
Местоположение: Стара Загора
Контакти:

Здравей

Мнениеот PassionFlower » съб яну 02, 2010 9:09 am

Здравейте,погледнах тази темичка и реших да пиша.Относно черитата,онзи ден гледах една френска рецепта и много ми допадна.Днес ще я преведа и ще я пусна по някое време,вижте само снимките към нея :
Изображение
Изображение
Изображение
http://rusianamihailova.blogspot.com.es/

ianamail
мераклия с бъркалка
мераклия с бъркалка
Мнения: 10
Регистриран на: пон авг 06, 2007 7:38 pm
:: 1 рецепти от ianamail

Мнениеот ianamail » пон фев 01, 2010 10:53 am

И аз ги ям със шепите, но това беше до днес! Сега вече знам колко мнго неща мога да направя с тях. Благодаря ви момичета!



Върни се в “Как се прави...”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост