Кайма за скара

Ако търсите рецепта, идея или съвет - тук е мястото, където да попитате
valik
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 1
Регистриран на: ср авг 13, 2014 10:38 pm

Re: Кайма за скара

Мнениеот valik » ср авг 13, 2014 11:02 pm

Подправките за каймата:7-10гр./кг-черен пипер;10-15гр./кг-кимион.
Месете само с хубаво червено вино,не го жалете/но не се и оливайте/.Трябва да престои поне 10-12 часа.Премесвате отново,на скарата,в чинията и с червеното!
Приятен апетит и наздраве!
P.S.Ако се олеете-ползвайте кърпи или салфетки! Още веднъж приятен апетит и наздраве!



Върни се в “Как се прави...”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 0 госта