Карвинг

Изкуството на красивата храна
Leya
началник печка
началник печка
Мнения: 8
Регистриран на: вт мар 11, 2008 2:32 am
:: 16 рецепти от Leya
:: 7 снимки от Leya
Контакти:

:))))

Мнениеот Leya » вт мар 18, 2008 4:10 pm

:D Ааааааааа не съм от тия дето лесно се отказват,особено в готвенето.Вече мога да се похваля,че не съсипвам чак толкова голямо количество зеленчуци и плодове,а почти всеки опит ми е успешен.Скоро имах гости и направих едно гнездо от зеленчуци вместо салата и всички ахнаха,въпреки,че на мен лично не ми приличаше особено на чудесииите на карвинга,НО.......Един ден и това ще се получи.Жалко,че нямах апаратче за момента да го снимам,за да си кайете мнението :roll: :D


ivanova
любител с ренде
любител с ренде
Мнения: 3
Регистриран на: ср яну 30, 2008 8:29 pm

Мнениеот ivanova » вт мар 18, 2008 10:59 pm

eto na tova mu kazvam maistorstvo!!!!!braaaavooo :) :) :)

Vicky
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 1
Регистриран на: съб юни 14, 2008 5:58 pm

Мнениеот Vicky » съб юни 14, 2008 8:02 pm

Здравеите,аз също се занимавам с carving,защото ме привлича като изкуство.За нещастие не се занимавам професионално с това и не ми остава много време за него.Закупила сам си книги и инструменти от Тайланд.Радвам се,че в България има хора,които се интересуват.Ако някой желае може да посети моя уебсаит,макар че там са само парвите ми работи: www.meloncarving.co.uk .

Потребителски аватар
BABY
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 494
Регистриран на: пет юни 13, 2008 9:46 am
:: 457 рецепти от BABY
:: 1598 снимки от BABY
Местоположение: ХАСКОВО
Контакти:

Мнениеот BABY » ср авг 06, 2008 6:25 pm

ЛЕЛЕЕЕЕ,АМА ТОВА Е СТРАШНО КРАСИВО!ПРОСТО НЕВЕРОЯТНА КРАСОТА.НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ.ОНЕМЯХ!ВЪЗХИЩАВАМ СЕ НА ТЕЗИ ХОРА КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ С ТОВА.МНОГО УСПЕХИ ИМ ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ!


pepini
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 2
Регистриран на: чет авг 14, 2008 2:49 pm

здравейте!

Мнениеот pepini » чет авг 14, 2008 3:59 pm


veselinka_borova
любител с ренде
любител с ренде
Мнения: 4
Регистриран на: вт ное 13, 2007 8:49 pm

karving

Мнениеот veselinka_borova » ср окт 01, 2008 9:10 pm


krasimirka8610
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 1
Регистриран на: чет ное 20, 2008 4:09 pm

Здравейте

Мнениеот krasimirka8610 » пет ное 21, 2008 4:23 pm

Колебая се дали да започна курс по карвинг харесва ми! Но едно нещо ме притеснява дали после ще мога да си намеря работа като изкарам този курс?Някой знае ли дали някаде въообще се търсят такива специалисти?Ако някои има информация ще съм ви много благодарна ако ми дадете някаква информация.Благодаря предварително![

morpheus
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 2
Регистриран на: пет фев 08, 2008 10:45 am

Re: Здравейте

Мнениеот morpheus » вт дек 16, 2008 7:35 pm

Българската Асоциация на Професионалните Готвачи и Мариян Костов организират курс по карвинг, този семинар е с практическа насоченост и участие в него може да вземе всеки, който желае да се усъвършенства професионално. Уменията, които курсистите придобиват, повишават нивото и качеството на украсите на ястията, аранжировката на шведските маси за закуска, обяд и вечеря, приготвянето на жардениери за маса, бюфетите за приеми, коктейли, кетъринг при обслужване на частни и фирмени партита. Курса ще се проведе в х-л Сплендит гр.Варна след попълване на групи от десет човека, което е гаранция за индивидуалния подход в обучението.За записвания,въпроси и подробности: http://carving-masterchef.hit.bg/

mk_kostov@abv.bg ; marian.kostov@bapc-bg.com
Gsm: 0885 919 351 , 0882 510 072
skype: carving-masterchef



План програма-Семинар по карвинг.

*Практически, двудневен, базисно ниво.

*Техники на работа с следните продукти:

*Морков,Краставица,Ряпа,Дайкон,Цвекло,Тиква,

*Диня,Ябълка,Праз,Тиквичка,Фенхел,Репичка.

Ден първи:

*Основни техники за работа в карвинга.

*Работа с основни инструменти, използвани в карвинга.

*Изрязване на 8 вида цветя - маргарити, шишарки, минзухари, астри, далии, кали, хризантеми и рози.

Ден втори:

*Изрязване на флорални елементи върху тиквичка, тиква и диня.

*Изготвяне на цялостна композиция от научените по време на обучението елементи.
*На всеки курсист се осигурява тайски нож тип Орлов нокът като след завършване на курса има възможност да си го закупи.

*Осигурени са и 5 комплекта от 7 длета за всички курсисти,както и по 1 бр от всички видове плодове и зеленчуци.

*Осигурени са помощни материали и др.

*Курса е двудневен по 6 часа на ден с половин час почивка след първите 3 часа.

*Курса ще се проведе в групи от 10 човека, което е гаранция за индивидуалния подход в обучението *Членовете на Асоциацията на Професионалните Готвачи ползват 30% отстъпка. *Очаквайте скоро и в други градове.

Цена 180лв

kunida
готвач с точилка
готвач с точилка
Мнения: 12
Регистриран на: вт мар 17, 2009 12:58 pm
:: 5 рецепти от kunida

Мнениеот kunida » пет мар 20, 2009 12:16 pm


kuku_69
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 3
Регистриран на: чет ное 13, 2008 9:37 am
:: 13 рецепти от kuku_69
:: 174 снимки от kuku_69

орз у грудничка

Мнениеот kuku_69 » чет авг 13, 2009 8:36 am

Играть начнем после нового года (или как найдем серв) Серв обязательно будет иностранный рэйты от х5 до х7. Первая пати воинов (9 чаров) уже собрана из мастеров игры нашей локалки. Если еще 9 чаров РАЗДРОЖАЕТ Аватара у Клавы!!! а мне нравится прям настроение поднимает а раздражает что постаянно появляется сообщение о том что ктото удали
Последна промяна от kuku_69 на съб яну 09, 2010 11:23 pm, променено общо 3 пъти.



Върни се в “Карвинг”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта