![]() |
| ||||||||||
![]() магьосник в кухнята |
Спечелени трофеи

Весел Готвач
ниво 4

Кулинарен Фотограф
ниво 5

Златен Медалист
ниво 4

Готвач-изпитател
ниво 6

Коментатор
ниво 5

Любимец На Публиката
ниво 4

Популярен Автор
ниво 4

Бърборко В Кухнята
ниво 1

Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от Slavina
Последни коментари от Slavina
И тази година го направих, само този път малко по мързелив начин. Смлях всичко с блендер (моят е голям). А буркани вече изварявам в тенджера на пара и става много бързо с малко количество вода. | 11 Авг 2025 |
Направих ги по метода на tillia, но ги овалях в царевично брашно. Изпекох ги във фурната, като преди това ги поръсих с малко олио и чер пипер. Получиха се много добре и пак са хрупкави. Сосовете са спрямо вкуса на всеки. По принцип отбягвам колкото се може пърженето. [Изпробвана] | 15 Юни 2025 |
Подобни са на рецепта за "портокали". Оризът трябва да е от сортове които съдържат повече нишесте и не трябва да се мие за да не се отмива нишестето. Галета е по-добре да е последна преди пържене или печене. Ако се пекат отгоре се поръсва с малко олио. | 2 Дек 2024 |
Марина, нямам намерение да убеждавам никой за фритюрник, аз съм доволна. Моят е като фурна и само за един обяд или вечеря ми върши добра работа. Печени чушки се пекът, но и белят много лесно, дори да не са месести, пекох цели картофи без да ги беля, стават много вкусни. Въобще много малко ястия и то тези дето се варят не ги правя в него или варя на пара. | 27 Авг 2024 |
Аз ги правя по подобен начин, но във въздушен фритюрник, тъй като избягвам пърженето. Преди да ги пека ги намазвам леко с олио. Ако допълнително реша да запичам нещо върху тях ги нареждам в тавичка и запичам или всеки си поставя някакъв сос. | 17 Авг 2024 |
Последно изпробвани рецепти от Slavina
Спечелени конкурси
Статистика
3561789
1060
написани коментара
553
изпробвани рецепти (не лични)
20
спечелени конкурса
Нови снимки




















Рецепти на деня
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.