|
|
| ||||||||
![]() майстор с шприц |
Спечелени трофеи

Весел Готвач
ниво 1

Готвач-изпитател
ниво 1

Коментатор
ниво 1

Любимец На Публиката
ниво 1

Популярен Автор
ниво 1

Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от ancia
Последни коментари от ancia
| Въпрос1: виждам на снимка че някой е сложил канела на прах. Много ли е силен аромата ѝ, усеща ли се дюлята? Колко сложихте? Въпрос2: пияния плод после имате ли идеи как да се оползотвори? Пияните черешки ги правя с кестеново пюре и сметана по някаква чешка рецепта. Може би така ще ги хапнем. | 25 Ное 2025 |
| На разпит ли съм. В Швеция живея. Хубаво е да се пише грамажа на всичко. Не само за такива като нас, но и напоследък всички производители вдигат цени и намалят грамаж… | 17 Апр 2025 |
| Колко грама суха мая, аз имам пакетчета от по 20 и 40г… [Изпробвана] | 16 Апр 2025 |
| Не пише колко сол и кога да се добави? [Изпробвана] | 14 Апр 2025 |
Стелкина, ако ви е загрята фурната на 230°С и месото влиза топло от запечатването, 15 мин са достатъчни за крехко агнешко, за “средно изпечено”. Не знам защо, но в България още се използват “умерени” и “силни” фурни, когато, ако не ви е точна фурната, има кухненски термометри. Забучваш в месото и чакаш да стане 65, 70 градуса, в зависимост колко кърваво понасяте ![]() | 6 Май 2024 |
Последно изпробвани рецепти от ancia
Статистика
50
добавени снимки
29
написани коментара
4
изпробвани рецепти (не лични)
Нови снимки




















Рецепти на деня
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.




















