![]() |
| ||||||||||
![]() виртуоз с тиган |
Спечелени трофеи

Весел Готвач
ниво 1

Кулинарен Фотограф
ниво 1

Златен Медалист
ниво 1

Готвач-изпитател
ниво 2

Коментатор
ниво 1

Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от PlamenK
Последни коментари от PlamenK
Добавих и гъби, сушена чушка, сушени домати в зехтин и един пресен настърган, агнешки сърца и бъбреци. За един час в тенджера под налягане всичко стана "мозък" Само гъбите и спанака задуших отделно и после прибавих с ориза към вече свареното месо и зеленчуци. Великолепна супичка, особенно с по-вечко люто и чесън! А и ракия ![]() [Изпробвана] | 10 Дек 2017 |
Така приготвено (без лук, ориз и други подобни) киселото зеле най - много ми харесва. Аз запържвам съвсем леко за секунди червеният пипер в мас и тогава прибавям и обърквам със зелето. [Изпробвана] | 24 Май 2017 |
Често приготвям. Добавям и пушен нарязан на ситно бекон, а сосът купувам готов от магазина. Аз лично я предпочитам с различна от айсберг - въпрос на вкус, варианти много. Зелении добавям всякакви налични -зелен лук, див чесън, магданоз, каперси. Резултатът винаги си заслужава ![]() [Изпробвана] | 16 Май 2017 |
Вкусна, лесна манджичка, която често приготвям. При слагането на месото в тавичката го поствям внимателно с кожта нагоре и леко поръсвам със смес от червен пипер и брашно при което при запичането се получава приятна коричка. Също добавям и морков при запържването. Обикновенно поднасям със зелена салата, но съм сигурен е дори по - вкусно със пържени картофи или пуфкаф хляб ![]() [Изпробвана] | 8 Май 2017 |
Добавих сметана. Досега винаги ми е било много трудно да ям карфиол различен от туршия, но най-накрая да намеря "карфиолена" рецепта, която бих приготвил отново. Благодаря! [Изпробвана] | 1 Апр 2017 |
Последно изпробвани рецепти от PlamenK
Спечелени конкурси
Статистика
128
17
написани коментара
17
изпробвани рецепти (не лични)
2
спечелени конкурса
Нови снимки




















Рецепти на деня
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.