|
|
| ||||||||
![]() магьосник в кухнята |
Спечелени трофеи

Весел Готвач
ниво 4

Кулинарен Фотограф
ниво 6

Златен Медалист
ниво 5

Готвач-изпитател
ниво 6

Коментатор
ниво 5

Любимец На Публиката
ниво 3

Популярен Автор
ниво 3

Бърборко В Кухнята
ниво 2

Ветеран
ниво 5
Последно добавени рецепти от Black_Beret
Последни коментари от Black_Beret
Ина, чудесна гозба! Простичка, бърза, но много, много вкусна!
Поздрави, бъди здрава и все така дълголетна![Изпробвана] | 29 Ное 2025 |
| Снимката с канелата на прах е моя, та да отговоря на въпрос номер 1 - не, ароматът не е силен, но все пак не трябва да се прекалява - една чаена лъжичка е напълно достатъчна за посоченото количество. По въпрос номер 2 - нарежете парчетата дюля на по-дребни парченца и ги сложете в кекс или пай. Става страхотно. | 29 Ное 2025 |
Не трябва да е врял, защото ще пресече жълтъка. Хубаво е да е топъл - пробвате с кутре, ако можете да го държите в течността, значи температурата е подходяща. Добавяйте го на тънка струя при непрекъснато разбъркване. ![]() | 28 Май 2025 |
| Може ли снимка на пакетчетата от по 20 и 40 грама СУХА мая? За толкова години съм виждал еднократни дози от 7/10/11 гр., които са за 500/900/1000 гр. тесто и големи разфасовки от 250/500 гр. Имаше и някаква турска суха мая по 100 гр., но тя само се пакетираше в България. | 16 Апр 2025 |
Чудесен и сполучлив кекс! Много вкусен и ароматен - хлапетата го унищожиха за минутки!
Благодаря![Изпробвана] | 20 Фев 2025 |
Последно изпробвани рецепти от Black_Beret
Спечелени конкурси
Статистика
1462907
1460
написани коментара
971
изпробвани рецепти (не лични)
71
спечелени конкурса
Нови снимки




















Рецепти на деня
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.









Поздрави, бъди здрава и все така дълголетна!











