DaniDпол: женаизпрати лично съобщение

Име:Даниела
Възраст:51 години
От:Велико Търново, България
В сайта от:Септември 2009
За мен:Готвенето не е моя професия, но е мое хоби. Обичам експериментите в кухнята, търся нови съчетания на вкусове и подправки... Обичам да си измислям рецепти и ще се опитам да ви представя тези, които наистина са се харесали не само на моето семейство /те са мои заклети почитатели/, но и на моите приятели, защото те са по-обективни и критични.
ранг: магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Спечелени трофеи
10 публикувани рецепти
Весел Готвач
ниво 2
10 публикувани снимки
Кулинарен Фотограф
ниво 1
5 изпробвани рецепти
Готвач-изпитател
ниво 2
написани 30 коментара
Коментатор
ниво 2
рецепти, добавени от потребителя, са записани 100 пъти в Любими
Любимец На Публиката
ниво 2
рецепти добавени от потребителя са изпробвани 10 пъти
Популярен Автор
ниво 2

в сайта от 10 години
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от DaniD

Последни коментари от DaniD
Благодаря за споделенета рецепта. Бележка към себе си - без естрагон, магданоз. Дафинов лист, лук, морков, гъби - колкото по-дребни толкова по-добре. Краве масло - за вкус и по-добър аромат. Бялото вино - повече не пречи. Лимони - два. Натопи накрая корите им в соса - получава се приятен засилен вкус. 3 скилиди чесън накрая - след като се дръпне от котлона, настъргани на ситно ренде. Може и леко да се поръси с чесън на прах - много мъничко! за да не се наруши баланса на вкуса. Не брашно - фино нишесте, така соса става приятен и се избягва брашняният привкус.25 Юли 2025
Марокански кус-кус - той се прави от едрозърнесто брашно претрито с вода и сол. Има малко по-специфичен вкус и за неизползвали преди този продукт може и да се стори странен. За мен българския вариянт на кус-кус е удачен за рецепти със сладък вкус, а мароканският за солени рецепти...3 Авг 2017
Радвам се, че ви е допаданала рецептата. Да ви е сладко! =)24 Фев 2016
Да Xevi. Ако е твърдичко може да му добавиш течна сметана и така се маже по-лесно. Това предястие го направих за юбилея на свекър ми и образ овациите от гостите му.21 Окт 2015
О! Тук съм оплетена в превода - ползвах Thick double cream. Не зная как да го преведа. Сметаната е много гъста - като овче мляко, буквално може да се реже, но не е заквасена...12 Сеп 2015
Последно изпробвани рецепти от DaniD

Статистика

36
22
39
написани коментара

10
изпробвани рецепти (не лични)

Нови снимки
от Lirinkaот Lirinkaот Elinor73от Elinor73от Elinor73от Elinor73от Elinor73от Elinor73от Elinor73от Black_Beretот Black_Beretот Lirinkaот ma_rri_naот ma_rri_naот ma_rri_naот lu4aот lu4aот lu4aот Lirinkaот Vorac
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.