![]() |
| ||||||||||
![]() магьосник в кухнята |
Спечелени трофеи

Весел Готвач
ниво 2

Кулинарен Фотограф
ниво 1

Готвач-изпитател
ниво 2

Коментатор
ниво 2

Любимец На Публиката
ниво 2

Популярен Автор
ниво 2

Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от DaniD
Последни коментари от DaniD
Благодаря за споделенета рецепта. Бележка към себе си - без естрагон, магданоз. Дафинов лист, лук, морков, гъби - колкото по-дребни толкова по-добре. Краве масло - за вкус и по-добър аромат. Бялото вино - повече не пречи. Лимони - два. Натопи накрая корите им в соса - получава се приятен засилен вкус. 3 скилиди чесън накрая - след като се дръпне от котлона, настъргани на ситно ренде. Може и леко да се поръси с чесън на прах - много мъничко! за да не се наруши баланса на вкуса. Не брашно - фино нишесте, така соса става приятен и се избягва брашняният привкус. | 25 Юли 2025 |
Марокански кус-кус - той се прави от едрозърнесто брашно претрито с вода и сол. Има малко по-специфичен вкус и за неизползвали преди този продукт може и да се стори странен. За мен българския вариянт на кус-кус е удачен за рецепти със сладък вкус, а мароканският за солени рецепти... | 3 Авг 2017 |
Радвам се, че ви е допаданала рецептата. Да ви е сладко! =) | 24 Фев 2016 |
Да Xevi. Ако е твърдичко може да му добавиш течна сметана и така се маже по-лесно. Това предястие го направих за юбилея на свекър ми и образ овациите от гостите му. | 21 Окт 2015 |
О! Тук съм оплетена в превода - ползвах Thick double cream. Не зная как да го преведа. Сметаната е много гъста - като овче мляко, буквално може да се реже, но не е заквасена... | 12 Сеп 2015 |
Последно изпробвани рецепти от DaniD
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.