С новите промени в сайта срещам доста често затруднения при търсене на рецепти.
Някои примери:
- преди време търсех "Солен чийзкейк" на renito. След много лутане и то случайно, го открих в "Предястия"; Не бих се сетила по никой начин в тази категория да го търся!
- моята рецепта за "Пет-минутно хлебче" - така написана не я намерих , а "5-минутно хлебче" /човек не може да запомни точно как е кръстил рецептата, особено ако е публикувал много рецепти!

/
- бяха ми необходими рецепти за кнедли. Обиколих доста категории. Наложи се да търся на 3 места - в "Ястия без месо" за картофени кнедли; в "Десерти" - за сладки кнедли"; в "Тестени" - за хлебни кнедли; !!! Това ми отне много време и чудене къде да ги търся, просто трябваше да гадая!
Преди пиша в "Разширено търсене" - "кнедли", излизат всички и си избирам която рецепта търся.
Опитах се да намеря някои рецепти в моите рецепти - "tillia".
- пиша "хляб" - излизат ми всички мои рецепти, в които има думата "хляб"; След доста мотаене трябваше да разбера че трябва да пиша "хлебче", за да ми излязат 3 рецепти;
- пиша "питка" - излизат ми освен някои питки и още "Паниран боб";"Торта Nesguik", "Тесто с палачинки с газирана напитка", "Студена напитка с прясно мляко и сладолед" !
Имам още доста такива неудачни търсения, бях си ги записала, но в момента не мога да си намеря бележката.
Преди с "Разширено търсене" или "Бързо търсене" много лесно се намираха. Възможно ли е да се върне?
Също така да се върне търсенето по име на потребител. Сега ако искам да си намеря рецепта напр. в Ястия с месо - Ястия с пилешко месо - напр. "Пиле с картофи" - трябва да прегледам 77 снимки, за да си търся името.

Преди отивах на Ястия с пиле, кликвам на Рецепти по потребител и ми излизат всички рецепти с пиле.
Просто някак си стана по-сложно и бавно.