ЗДРАВЕЙТЕ,ВЕСЕЛИ ГОТВАЧИ!
Страхотен сайт,
Приятно ми е да се запознаем.Казвам се Мария,от Варна съм,омъжена с две деца, Виктор на 12год. и Саня на 3 месеца.Преди докато работех нямах много време да готвя,но от както съм в майченски не спирам да се вихря в кухнята.
здравейте и от мен, казвам се михаела и съм от добрич, но вече почти 2 години живея в лондон с приятеля си. на 21 години съм. много се радвам че се регистирах в този сайт защото нямате представа колко много ми помага вече приготвям неща, които не съм си и помисляла че мога и половинката ми разбира се е очарован приятен ден на всички
Здравейте ,изклю4ително ми е приятно-казвам се Ели и съм от Пловдив,на 30год.,омъжена съм и имам две прекрасни дъщери4ки-Василена -11г. и Александра -6г.От известен период не работя и съм си вкъщи....От много време,влизам във,,Веселия Готва4,,,но съвсем скоро се регистрирах,за което съм безкрайно доволна!Радвам се ,4е ви има вси4ки вас и искрено се надявам за в бъдеще да обменяме хубави рецепти,съвети,мнения...и пр.
Здравейте и от мен.Казвам се Ивалина и съм от Червен бряг.На 25г,щастливо омъжена с едно малко богатство- Божидар на 10м.Обожавам да готвя и се радвам,че открих всички вас''Весели готвачи''.
Привет и от мен
Казвам се Ралица,на 29 години 3 от който живея в чужбина.Не съм омъжена,но живея с приятеля си.Радвам се че намерих този сайт,и всекидневно си помагам в домакинството като приготвям,бързи,лесни и най вече вкусни ястия.