Нова секция във форума само за регистрирани
-
- виртуоз с тиган
Re: Нова секция във форума само за регистрирани
Хораааааааа, ако ще трябва да пиша на три места не знам как ще стане тази работа?!?!
За лидер се изключвам автоматично, почти не мога да пиша с вас в групата, на моменти дори леееееко ревнувам, часовата разлика не позволява това.
Калинка, радвам се, че написа няколко реда, ще се радвам да пишеш макар и не всеки ден заради времето, с което не разполагаш, аз не си те спомням, от миналия април пиша и съм те засичала няколко пъти тук, но само като четяща, дори веднъж те поканих сред нас, но явно имаш причина да стоиш "встрани", не е нужно да споделяш всичко около себе си ако не си готова за това, но наистина беше злоупотребено с информация споделена тук и заради това съм за затворената група. Помисли си, няма да те лишим от нищо напротив.......
За лидер се изключвам автоматично, почти не мога да пиша с вас в групата, на моменти дори леееееко ревнувам, часовата разлика не позволява това.
Калинка, радвам се, че написа няколко реда, ще се радвам да пишеш макар и не всеки ден заради времето, с което не разполагаш, аз не си те спомням, от миналия април пиша и съм те засичала няколко пъти тук, но само като четяща, дори веднъж те поканих сред нас, но явно имаш причина да стоиш "встрани", не е нужно да споделяш всичко около себе си ако не си готова за това, но наистина беше злоупотребено с информация споделена тук и заради това съм за затворената група. Помисли си, няма да те лишим от нищо напротив.......
-
- магьосник в кухнята
- :: 102 рецепти от nelale
- :: 1475 снимки от nelale
Влади , така е , права си . Снощи ми се стори хубава идея в 3 през нощта, но да права си , а и реално има и много други отворени теми , където всеки може да пише. Танчето даде хубава идея и я пиша тук, че тя в момента няма възможност- да се дава заявка за участие в групата с актуална снимка като изискване. И след определен период автоматично да се отписват хората , които не пишат и не участват- да речем 6 месеца. Какво мислите за тази идея?
- gigi.2000
- магьосник в кухнята
- :: 15 рецепти от gigi.2000
- :: 39 снимки от gigi.2000
На мен идеята на Таня ми харесва, Нели.
-
- магьосник в кухнята
- :: 102 рецепти от nelale
- :: 1475 снимки от nelale
Да, и на мен ми харесва.
- vyra59
- магьосник в кухнята
- :: 25 рецепти от vyra59
- :: 43 снимки от vyra59
Здравейте момичета!
Мислих много и във форума предложих 2 месеца, но да не бъдем толкова строги - 6 месеца е идеален срок, ако не се пише през този период участника да се отписва автоматично
Това е моето мнение 
Мислих много и във форума предложих 2 месеца, но да не бъдем толкова строги - 6 месеца е идеален срок, ако не се пише през този период участника да се отписва автоматично

-
- виртуоз с тиган
- :: 2 снимки от rusowelka51
Здравейте момичета
Днес малко не съм добре и се върнах от работа
Сега ще напиша най -дългия си пост
В чата казах че участвам в форум с хоби цветя и черпейки идеи от там ще си кажа МОЕТО мнение
Чата е хубаво нещо но мисля че не е за такъв вид разговори
Влизаш не знаеш темата за което се говори ,всеки говори един през друг и се чудя за мен ли е този отговор или за някой друг защото понякога говорят 2-3 двойки един с друг и става каша
А пък и телефона ми звъни все едно съм в трамвая в София
Не мога да изключа звука защото някой друг може да ми пише
Моето предложение е
Тук може да си говорим по същия начин Който е на компа или телефона могат да пишат тук
Предлагам влизане с истинските имена и актуална снимка
Всичко що е форум да е затворен
Не е необходимо колегата например да знае какво готвя или къде съм ходила
Когато е със снимка и име не всички ще се регистрират а който се регистрира ще пише ще се ориентира
месец два и ако не му допада ще спре да пише
Можем да си имаме тема за животинки музика цветя
Да може всеки да си отвори тема
Например Нелито ходи в Москва
Отваря си тема например "екскурзия в Москва и
си прави пътепис със снимки и т. н.
Сега например ме интересува нещо плетено за бебе Отивам в темата плетки и си задавам въпроса
Тази която не може да плете и не я интересува няма да влиза
В другия форум има мнооого теми защото има различни видове цветя
и много други теми
Аз съм се абонирала за тези теми които ме интересуват и в пощата ми се съобщава че някой е писал по тази тема и влизам
Спирам има много други примери
Но чата да го използваме за в момент
Както преди време питах колко време се вари патладжана Трябва ми в момента и отивам в чата
Знам че някой е болен и го питам как е Информация за момента
Който има друго мнение да го сподели
И ако има печатни грешки ...сори
Днес малко не съм добре и се върнах от работа
Сега ще напиша най -дългия си пост
В чата казах че участвам в форум с хоби цветя и черпейки идеи от там ще си кажа МОЕТО мнение
Чата е хубаво нещо но мисля че не е за такъв вид разговори
Влизаш не знаеш темата за което се говори ,всеки говори един през друг и се чудя за мен ли е този отговор или за някой друг защото понякога говорят 2-3 двойки един с друг и става каша
А пък и телефона ми звъни все едно съм в трамвая в София
Не мога да изключа звука защото някой друг може да ми пише
Моето предложение е
Тук може да си говорим по същия начин Който е на компа или телефона могат да пишат тук
Предлагам влизане с истинските имена и актуална снимка
Всичко що е форум да е затворен
Не е необходимо колегата например да знае какво готвя или къде съм ходила
Когато е със снимка и име не всички ще се регистрират а който се регистрира ще пише ще се ориентира
месец два и ако не му допада ще спре да пише
Можем да си имаме тема за животинки музика цветя
Да може всеки да си отвори тема
Например Нелито ходи в Москва
Отваря си тема например "екскурзия в Москва и
си прави пътепис със снимки и т. н.
Сега например ме интересува нещо плетено за бебе Отивам в темата плетки и си задавам въпроса
Тази която не може да плете и не я интересува няма да влиза
В другия форум има мнооого теми защото има различни видове цветя
и много други теми
Аз съм се абонирала за тези теми които ме интересуват и в пощата ми се съобщава че някой е писал по тази тема и влизам
Спирам има много други примери
Но чата да го използваме за в момент
Както преди време питах колко време се вари патладжана Трябва ми в момента и отивам в чата
Знам че някой е болен и го питам как е Информация за момента
Който има друго мнение да го сподели
И ако има печатни грешки ...сори
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919
- mami48
- магьосник в кухнята

- Прикачени файлове
-
- 7d72610970c08a2200c85c902ea0b3fed4325b178735494.gif (36.1 KиБ) Видяна 43211 пъти
-
- виртуоз с тиган
- :: 1 рецепти от Ili71
- :: 2 снимки от Ili71
Танче, и аз те подкрепям.
- didurana
- магьосник в кухнята
Добро утро !
Досега се въздържах от кой знае колко коментари но това със снимка на профила изобщо не ми допада.Като цяло може би ще се съобразя с мнозинството,но принципно със лични снимки не съм съгласна.Като се реши какво ще става ,ще решавам и аз искам ли така и това или не.
Приятен ден!
Досега се въздържах от кой знае колко коментари но това със снимка на профила изобщо не ми допада.Като цяло може би ще се съобразя с мнозинството,но принципно със лични снимки не съм съгласна.Като се реши какво ще става ,ще решавам и аз искам ли така и това или не.
Приятен ден!
-
- виртуоз с тиган
Танче, гласувам с две ръце ЗА, аз например не умея да плета и там никога не бих влязла, но нещо за сладки, питки и .... ДА, та така примери много. Това със снимката го приемам, защото във фб всеки ги гледа а тук става въпрос за отбрани хора, повечето от които ще сме "старите" във форума. Съгласна съм и с отпадането на абонат, който не е писал 6 месеца например.