Мнение
от neli1100 » ср апр 04, 2012 6:36 am
1. Да,щях да напиша,не зависимо,дали е моята торта!Тук не става въпрос ,за моята торта,не зависимо,че не е спечелила.
2.Аз имам и такива неуспешни ,до толкова декорации,ама ми класирате успешните,или пък аз изобщо не го и очаквам.
3. Очаквам да се мотивират Защото аз така се мотивирам.
Е ми колкота толкова снимки,не е реална тази класация.мОТИВИрАЙТЕ ГИ КАТО ВКлчВАТЕ ДЕКОрАцИИТЕ НА ТАКИВА ТОрТИ В ДрУГАТА КАТЕГОрИЯ
НАлИ ИЗмИСлИХмЕ ТАЗИ рАбОТИлНИца за по-сполучливите торти?
Аз не се обиждам ,от това че моята торта не е спечелила.моята оценка е вашата,веднага щом видя класираните мои неща
Тук и сега искам да кажа,че вие сте много обективни и съм сигурна ,че много добре ме разбирате?
Мислехрче тук ще очастват само по-прицизно изпълнените тортира не всичко-всичко останало би трябвало да е в предната
Ако няма такива - няма да има ,но като ще е да е.
извинявам се за малки и големи букви,но клавиатурата ми нещо изкрейзва,и запетаите не ми пуска. Къде лови ,къде не,но няма да се връщам да горегирам,защото нямам време.Корекциите ми ги набива накрая и не мога да поправям.
Павел,не беше толкова не мил,но аз пак си оставам на мнението,падна критерия този месец,специално и единствено по отношение на работилницата.
Аз не съм спечелила и не съм очаквала,защото като има толкова неравноправни класирани снимки съм забелязала ,че се пръскат гласовете-както казахте вие ,,всеки за красиво има различно виждане,, и аз съм го запомнила.Нещо като :,,вкус приятел няма,, но доброто и смислено изпълнение си личи.
Още веднъж,ще кажа,че вие сте моята оценка,никога не ми подминавате моите неща!благодаря!
Споровите имат и добрата си страна,казват се истини.
И още нещо,преди края на всеки конкурс ,ще намирам време да изкажа мнението си,защото тук сте прави,че така излезе по -гадно.Но пък съм доволна,че изкадах мнението си,и същественото от всичките ми писания е : ИДЕЯТА НА КОНКУрСА ЗА рАбОТИлНИцАТА бЕШЕ ЗА рАЗлИчНИТЕ И ХУбАВИ ТОрТИ А НЕ ЗА ВСИчКИ ТОрТИ , така трябваше да се качи нивото на изработка на сладките красоти-поне аз така го разбрах.
беше ми приятно и благодаря ,че ми обърнахте внимание!
не съм писала неуважително,а клавиатурата ми е прецакана!
"Плачех, че нямам обувки, докато не видях човек, който нямаше крака." Неизвестен автор.