Здравейте, мили админи
Имам следния проблем, не е от скоро, не е болка за умиране, ама ме нерви.
Обичам към вечерния си поздрав да прикачвам клипове, най-често от ютуб. Но напоследък нещо не ми се отварят и стои един тъмен надпис вместо клип като това
Здравейте и Христос възкръсна!
Искам да се оплача че около седмица и половина не можех да влезна в сайта!
Добре дошли във моята страничка!
Обичам да готвя, да правя нови интересни рецепти. Обожавам българска, италианска, китайска и особено френската, Един по-здрав от мен за всички идиоти които ме изхвърлиха!
Здравейте. За около 5-6 дни не можех да влизам. Благодаря че го оправихте.
Добре дошли във моята страничка!
Обичам да готвя, да правя нови интересни рецепти. Обожавам българска, италианска, китайска и особено френската, Един по-здрав от мен за всички идиоти които ме изхвърлиха!
Здравейте.От доста време имам проблем с качванено на коментари под рецептите.Пиша,маркирвам че е сготвено натискам добави и до там.Коментар няма.На няколко дни веднъж ако ми публикува коментара ке е добре
Здравейте. Имам проблем с коментарите под рецептите. Не излизат. Писах няколко пъти под една за бърза туршия, но не се показа. Боби (Lirinka) ме пита на ЛС дали съм писала коментар,че й излязло в пощата, а реално коментар няма. Снощи писах и под бонбони Бригадейро, но отново не излезе. По принцип на потребители от дълго време на сайта коментарите се появяват без одобрение. Но не знам дали караниците доскоро са предизвикали преглед от админ преди публикуване и дали изобщо е това. Така или иначе, коментарите ми са по рецептата. Моля за съдействие. Благодаря.