Деси, направо чак угризения ме хванаха заради този инцидент с твоята Небесна щерка... ако си тук някъде наблизо - ще те поканя и ще ти я направя, да се наядеш, докато неможеш повече
За маслото и маслените кремове: където пише "стайна температура", разбирай, че трябва да е като от лятна стая - меко

Аз го вадя от хладилника и въпреки това преди да почна, го слагам за 10-20 секунди в МВ, на най-ниска степен, една под тази за размразяване. Така съм сигурна, че ще е меко.
Мим, днес още рано-рано влязох да видя, дали някой там е отговорил - грънци! Мълчат си :x И прочетох ВСИЧКИ коментари. Направо ми падна самочувствието, като пълен некадърник се почувствах и вчера, и днес докато четях. Ама не е приключила историята с този хляб, аз ще пробвам, докато го направя. А и още не съм го изхвърлила, поглеждам го от време на време и му се "радвам" :lol:
Деси, горе главата!
Когато започнах да влизам в този форум, не можех изобщо да меся и никакви български манджи не правех, незнам, мишмаш брои ли се :/
Сега се осмелявам дори на погачи и пити, стават много вкусни, а един ден ще заизглеждат дори така, че да ги снимам и да ги сложа към рецептите им :P А станах и специалист по пилешка каша, гювеч & co. Ще видиш и ти - в един момент просто ще ти се получи, а след това ще се чудиш, как е можело да не става
Лек ден от мен!