Пепа, не знам какво повече искаш от нас. Източниците на рецептите и снимките бяха оправени веднага след като ни сигнализирахте. Всички участници на Веселият Готвач разбраха проблема. desyj се извини и поясни защо се е получило недоразумението. За нас темата е приключена, не разбирам защо за теб не е.
Това че, изкара публично лично съобщение изпратено до теб е неетично и говори повече за теб отколкото за автора му.
Сайта ни съществува от 2002 година и рецепти от него са част от много други сайтове - в началото и нас ни ядосваше това. Фактът е, обаче че публикувайки нещо в Интернет не можеш да контролираш кой как го използва в последствие. Това е нещо, което трябва да приемеш ако не искаш да си късаш нервите за глупости. Затова беше и приятелския съвет който се опитваме да ви дадем - да не се ядосвате толкова.
Ние винаги сме се старали да бъдем коректни и всякакви подобни сигнали сме ги приемали на сериозно и сме намирали решение. Би трябвало да ти е ясно, че за нас е невъзможно да проверяваме всички рецепти и снимки, които потребителите добавят в сайта дали не са взети от някъде, пък и обикновено човек не си измисля сам рецепти, а взаимства от книги, списания, Интернет, приятели, роднини и т.н.
Твоето отношение вече минава някои граници и започва да дразни. Имаше и други хора, които се оплакаха, получиха каквото искаха, благодариха и това беше. Аз нямам обяснение защо твоят случай трябва да е по-различен...
За финал искам да те избавя и от една твоя заблуда - че светът се върти около теб. Съжалявам, но не е така - всичко, което се случва тук в този сайт е благодарение не на теб, а на мен, останалите от екипа и страхотните ни посетители