Добър вечер !
Чак сега успях да седна и да се "видя" с вас.Днес като се прибрах от работа
приготвих: кюфтета, картофена салата, питка, салата от зеле с моркови и це-
лина, салата от печени чушки с извара и майонеза, баница и ябълков слад-
киш с канела. Децата ми бяха на гости. Приятна вечер!
Не е важно какви обувки носиш, важно е какви крачки правиш!
У нас за вечеря имаше: Салата от зеле с моркови и копър, Кюфтета с доматен сос, Пастърма от телешки сърца /от магазина - оказа се много вкусна/, а десерта е Грозде.
Спокойна вечер
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
Здравейте, весели готвачи!
От няколко месеца следя форума и вече нямама проблеми с това какво да сготвя
Сега да се разпиша и аз Вчера готвих яхния праз с маслини и ориз, чинийка сиренце и кашкавал, десерта беше шоколад
За днес още не съм го измислила
Здравейте.
За днес още не съм решила какво да сготвя.
Jordanca1 - кексчетата стават добри,за предпочитане е да се консумират след приготвяне т.е да не се оставят за следващия ден.Станаха жилави. Незнам защо.
Reni55 -кексчетата ги приготвих в силиконови формички.
Здравейте!
Снощи забърках едни Шоколадови мъфини.Днес ще дояждаме вчерашното готвено.Но пак ще съм из кухнята-ще направя една доза мъфини със салам и кашкавал, и една-с лимонова кора и шоколад.
Привет весели ! Ето и моето меню за днес-закуска принцески с яйце и сирене,за обяд-от снощи има воденички с гъби на фурна ,а за вечря днес купих телешко месо,и смятам да направя едно Телешко варено,салатка,незнам още,каква ще бъде и за десерт ще направя един шоколадов кекс с много орехи.Усмихнат ден на всички!
Здравейте, приятелчета:) Нали съм новичка-все още се мъча с пускането на снимки тук. Приготвих рибка за моите дечица и салатка за обяд. За десерт си имаме грозденце;)