Здравейте!
За тази вечер менюто е по поръчка на детето - Спагети Болонезе. Салатата пак ще е туршийка, напоследък нямам вдъхновение за нещо по-специално. За десерт ако успея да купя тиква ще направя Карамелени тиквени кубчета, отдавна им се каня .
Лек ден!
Хей, къде сте готвачетааааа
Днес след работа затворих в буркани маринован чернокоп и сафрид, операцията мъж ми я започна вчера, днес я довършвам аз По тази причина няма да се готви, но вечерята ще е домашна създърма, печени картофи, туршия за ракийката, десерта пак ябълки
Хубава и уютна вечер
Здравейте весели .За вечеря доядохме зеления фасул и направих омлети с бекон. Като гарнитура кисели краставички,кетчуп и горчица.За десерт вафли и плодове.Спокойна нощ и весел ден пълен с много усмивки!
Привет!
М-м-м-м-м.....Наталка, като нищо ще ти дойда на гости с този чернокоп, ракийката е от мен ! Обожавам я тази риба! Ако не сте опитвали пробвайте, маринована е просто елексир!
Стига съм се отплесвала, а да взема да напиш какво ще готвя за довечера, че докато се прехласвам, може и да забравя защо съм тук .
Смятам да направя Задушено месо в тенджера под налягане. Мезето ни ще е маринован патладжан(като заместител на рибката). За десерт ще изпека Сладкиш с кроасани.
Спорен ден на всички!
Добро утро,весели , днес ще сготвя Мусака,имаме от вчера Супа пиле,пак ще приготвя Салата от червено цвекло,десерта - плодове,мандарини,ябълки.Хубав ден,мили момичета,много настроение.
Здравейте мили момичета!
Днес станах рано и сварих много вкусен бобец, довечера като се върна от работа ще изпека наденички, за десерт има плодове - мандарини, портокали и ябълки
Хубав и спорен ден
Не е важно какви обувки носиш, важно е какви крачки правиш!
Моят Филип НИКАКВИ варива не обича, ни боб, ни леща, ни грах, ни нахут... не ги вкусва дори, ставало му лошо като ги видел А аз толкова обичам и са толкова полезни!
Направо така ми се е дояло, един хубав гъст боб или една леща с кремвирши и картофи... ще взема да си направя само на мен!
Той да яде друго, нали така
Здравейте весели .Aliana,мъжът ми обича дробчета а аз не на него му приготвям дроб а на себе си нещо друго а такива вкусотий си сготвила чак ми потекоха лигите .Днес цял ден бях по задачи и вечерта на бързо приготвих спагети с кайма,бекон с доматено гъбен сос и кашкавал.Бекона и гъбения сос си бяха моя измислица,но се получиха страхотни спагети .Спокойна нощ и весел уикенд
РАЛИ,толкова съблазнително изглеждат блюдата ти - много красиво и естетично, .Днес при мен - имаме доста храна и не мисля да готвя, ще изпека ябълки и дюли с мед и канела за десерт, има и свежи плодове - мандарини,портокали.Пожелавам ви прекрасен ден, весели .