Привет миличко,имаш късмет че прегледах темите и набързо намерих нещо
"Свинско с праз и гъби"-500гр св.месо(не се уточнява точно какво)щипка черен пипер,1с.л.брашно,3 малки стръка праз,300гр печурки,2-3с.л.олио,1 скилида чесън,200мл горещ месен бульон(1/2кубче)2с.л.соев сос,1ч.л.къри(ако е леко лютиво още по-добре) и сол на вкус.Нарязва се месото на жулиени(ивички),прибавя се соевият сос,брашното,пресования чесън,1с.л.олио и черен пипер,разбърква се и се оставя 30 минути да поеме маринатата,следкоето го слагаме в голям тиган да се изпържи.През това време празът се нарязва на колелца,гъбите на тънко и ги добавяме при месото.Всичко се пържи 3-4 минути на тих огън.Залива се сбульона и се задушава на тих огън още 15 минути,посолява се иподправяме с къри.Поднася се с салата и сварени макарони,може и с ориз или картофено пюре,но винаги със салата.ПРеснимах снимката и не е много качествена и ако успея да я кача ще е добре,а пък утре (днес)ще се разровя из книгите и дано намеря нещо по интересно.
http://www.receptite.com/photos/mini/Ao ... N68681.jpg