Ако търсите рецепта, идея или съвет - тук е мястото, където да попитате
-
akva7
- магьосник в кухнята

- Мнения: 403
- Регистриран на: нед фев 21, 2010 10:14 pm
- :: 15 рецепти от akva7
- :: 107 снимки от akva7
- Местоположение: София
Мнение
от akva7 » нед май 26, 2013 4:48 pm
Страхотни палачинки,но това си е изкуство да рисуваш направо в тигана.Не го разбирам езика и от там не разбрах каква е температурата за печене,май ще е на слаба,тъй като работеше спокойно и бавно.Благодаря ти Цвете за информацията

-
Stassi
- аматьор с виличка

- Мнения: 16
- Регистриран на: пет юли 26, 2013 11:01 am
Мнение
от Stassi » пон авг 26, 2013 2:39 pm
-
janova
- магьосник в кухнята

- Мнения: 1548
- Регистриран на: ср юли 21, 2010 11:16 pm
- :: 90 снимки от janova
Мнение
от janova » пон авг 26, 2013 5:46 pm
Една идея за торта от диня и малко красота от диня.
-
Прикачени файлове
-

-

- Карвинг - това е изкуството на красивата храна. Води началото си от Азия, където древни майстори са се старали да направят храната по-привлекателна и апетитна като са издълбавали изящни форми в плодове и зеленчуци.
-
mami48
- магьосник в кухнята

- Мнения: 6242
- Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
Мнение
от mami48 » пон авг 26, 2013 8:47 pm
-
CVETETO3101
- магьосник в кухнята

- Мнения: 163
- Регистриран на: пон авг 08, 2011 5:29 pm
- :: 10 рецепти от CVETETO3101
Мнение
от CVETETO3101 » съб сеп 07, 2013 3:09 pm
Как
ориз с мляко + желатин + сладкарска боя може да се превърне в по-атрактивен десерт. Вероятно рецептата е друга, но това е моето предположение и предложение:
а от
карфиол:
идея за украса на сладкиш:
и малко
FUN:
а ето как да си оплетете
мрежичка, за да си уловите рибка
това е просто
лук
Всички от: Artescomcomida