Аз съм от Пловдив с 2г. момченце.Отбележете датите и аз ще се погрижа морската ни ваканция да е тогава.Остава и да дадете точни координати на събитието.Обзалагам се,че ще е весело.
Предложение за среща
- Vania2006
- майстор с шприц

- :: 5 рецепти от Vania2006
- :: 2 снимки от Vania2006
Ей,стахотна идея
Надявам се,че не сте ме забравили.Аз може напоследък да не намирам много време да пиша тук,но такъв купон не ми се изпуска
Аз съм от Пловдив с 2г. момченце.Отбележете датите и аз ще се погрижа морската ни ваканция да е тогава.Остава и да дадете точни координати на събитието.Обзалагам се,че ще е весело.
-
zuzkoto
- магьосник в кухнята

- :: 138 рецепти от zuzkoto
Деси, където и да се направи сбирката все на някого ще е далеч. И на Узана /където се смята, че е центърът на България/ да я направим пак ще има недоволни. Това е първа среща. Както писах по-рано, нищо не пречи да се организират и срещи по региони, стига да има ентусиасти които да организират мероприятието/, и който има желание и възможност да присъства и на тези сбирки.
- magi71
- магьосник в кухнята

- :: 537 рецепти от magi71
- :: 950 снимки от magi71
- Контакти:
- MANI
- магьосник в кухнята

- :: 170 рецепти от MANI
- :: 436 снимки от MANI
Здравейте купонджийки
!С Рали отново сме на едно мнение.Ако всеки напише приблизителна сума,вкоято трябва да се вместим ще ми е по-лесно да намеря най-добрите условия за въпросната сума!Другото,което е мн.важно и не трябав да се умаловажава,е че си избрахме период,който се води Пик сезон и мн.добре и точно трябва да се организират нещата предварително,защото спането може да се окаже голям проблем.Образно казано вече имаме някаква представа,кои ще присъстват,нека сега да обърнем внимание за колко време 1или 2 нощувки?Това също е мн важно.Колкото по-рано се разберем,толкова по-добре ще се получат нещата