Успешна седмица и от мен приятели.
Момичета каде се изгубихте,на плажа ли сте или в планината на прохладно.Кадето и да сте наслаждавайте се на хубавото време.Бони ,при вас дъжда спря ли защото, река Дунав много се покачва.Говорят за бедствени положения.
Усмихвайте се денят е прекрасен когато си изпия кафето с пожеланията на Бони сутрин и на другите момичета които са ранобудни.Блаодаря ви момичета
Аз имам много гости, 8 човека сме в къщи, вече две седмици е хаос и не успявам да седна на компютъра. А днес и синът ми има рожден ден, след малко ще ми дойдат и гостенки. Току що довърших украсата на тортата и седнах да поема дъх...
Да ви почерпя с тортата, макар че още не сме я кусали ние :P
Aliana, Честит Празник! Честит Рожден Ден и на сина - много здраве и късмет. Тортата е МНОГО красива. Поздравления. Ще се почерпя с удоволствие
Много, много усмивки, веселие и щуро забавление!
Aliana,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ ,КЪСМЕТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ НА СИНЧЕТО ВИ. Да ви радва много и да расте за гордост на мама и тати.Благодаря за тортата,много е красива а сигурно и вкусна.Вече си взех парченцето и след малко ще я опитам,после ще ти кажа дали е вкусна
Весел празник и усмихната и спокойна вечер от мен.
Рали, да е жив и здрав младежа - от сърце му желая да успява във всичко, да обича света и да постига всичко което пожелае
Веси, наистина нивото на реката се вдигна много, но при нас брегът е висок и няма поражения. Реката се разлива повече по посока Румъния, защото там брега е по-нисък. За съжаление когато нивото на Дунава се вдигне той "затапва" река Русенски Лом, която се влива в него от западната страна на града. Тогава се наводняват градините около Лома и става доста неприятно. Иначе дъжда спря, а и не е валяло повече отколкото на другите места.
Спокойна нощ на всички
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
Свежо и приятно е навън - това лято зеленината и цветята са във вихъра си. На терасата си имам цяла цветна градина, която всяка сутрин ме зарежда с прекрасно настроение
Хубав, усмихнат и щастлив ден желая и на вас
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
Здравейте приятели!Много ми липсвахте!Вчера се прибрахме от Китен...беше вълшебно Поздравявам всички,който през изминалите 10 дни са имали повод да почерпят.