След отминалите празници и празнувания (вчера тук беше Великден) се чувствам много положително заредена! Днес обаче времето се шегува с нас - уж прогнозата беше за 20 градуса, а като излезнахме - духаше си вятър, заоблачи се, дори капнаха няколко капки и аз направо замръзнах, а детето искаше да си играе още.
В събота си изкарахме много добре с приятелката ми - бяхме първо двете, а по-късно ни навести една друга моя позната, която отдавна не бях виждала и много исках да видя, дори мислех да й се обаждам и поканя, но нещо се отплеснах. Но въпреки това, тя дойде точно навреме, бях много радостна! И това ако не е телепатия
В неделя (Великден) бяхме на църква, след което изпратих приятелката си, а ние отидохме на Прощапулник на едно малко човече, оказа се, че го отлагат за друг път , понеже още не е толкова уверен, но добре се позабавлявахме, особено децата, които бяха на "лов за яйца", имаше много игри, танци и т.н. Днес релаксираме и се шегуваме
Дианка, Бони, Ивка, Дидка, вашите думи значат много за мен, благодаря ви, момичета!
Дидка, със закъснение, честит имен ден на таткото на Зари! Да гледа оптимистично на живота, да осъзнае истината и направи правилния избор!
Ето и обещаната снимка/и:

Прекрасен месец Април!