Кате/сф/ аз ходя на йога, но не на такава , която включва философията и начина им на живот, те са и вегани повечето и си имат разни неща, с които не съм запозната, аз ходя само на упражнения, много ми харесват:):):) Така че аз не съм запозната с подобни техни традиции.

:):) Аз даже се записах от любопитство на курс по медитация, ама отидох веднъж и се отписах.

Принципно йогата на която аз ходя е мнго лекичка, няма много натоварване. Миналата година ходих на силова йога и така се контузих, че три седмици не можех да си въртя врата. Сега ще видя как ще съм няколко седмици без йога, ще ходя на лечебна гимнастика и плуване.
Дидка, нищо страшно не е, просто трябва да се обърне внимание:) Не е кой знае какво.

Ще мине казвам аз.
Смених позата малко, внимавам и така, физиотерапията ще ми помогне си мисля. А сега така съм се омазала с арника, че се чудя как в ушите нямам:):):) МНого помага арниката.
Аз цял ден си мисля за вас, момичета, все нещо се присещам. Как ми се иска всичките да ви видя. Днес с Влади ми идеше в самолета да се кача.

:):)