Малко скучно е тук- няма ги дългите постове, които са за бърборанковци като мен. Май са много местата, които се посещават и като резултат се изгубихме. Не мисля, че новата тема ни освободи от предрасъдици. Аз чаках с нетърпение да мога да съм пак част от тази компания, но се оказа доста наивно от моя страна. Снощи споделих с мъжа ми и той ми каза, че му е направило впечатление, че напоследък започвам да пиша, но го изтривам. Това ме накара да взема решение да не пиша повече. Връщам се назад и се повтарям, че приятелството няма граници и не му е нужна затворена тема или чат. Има си поща, телефони, e-mail, skype... Имах голямо желание да опозная дамите от моя град, но не се получи. Бони ценя много и се надявам да продължим да имаме контакт. Към Дидка и Зарко имам една слабост (тя знае). Уважавам всички ви и мислите ми за вас са наистина приятелски. Така че, който иска приятелство може да ми пише на лични, по e-mail, по skype, по тел- лесно ще се намираме. Сърдечни пожелания за всичко най-хубаво!