Как тече денят на Веселите готвачи? - Юли '11
- i4eto3421
- магьосник в кухнята 
- :: 89 рецепти от i4eto3421
- :: 507 снимки от i4eto3421
Добро утро и от мен.Присъединявам се към кафенцето.
Момичета ,много от вас са правили сватба.Моля дайте идея за късметчета,подаръчета за гостите,пита и пиле за кумците,почерпка в дома на булката и т.н..Аз имам идеи,ровя се и из нета,но е по друго вашето мнение и помощ.Може да ми пишете и на i4eto3421@abv.bg.Сестра ми иска повечето неща аз да и ги правя,а аз,не искам да се излагам.Благодаря ви предварително.
Ставам ,че е време за работа.
Лек ,спокоен и бързоминаващ петъчен ден.

Момичета ,много от вас са правили сватба.Моля дайте идея за късметчета,подаръчета за гостите,пита и пиле за кумците,почерпка в дома на булката и т.н..Аз имам идеи,ровя се и из нета,но е по друго вашето мнение и помощ.Може да ми пишете и на i4eto3421@abv.bg.Сестра ми иска повечето неща аз да и ги правя,а аз,не искам да се излагам.Благодаря ви предварително.
Ставам ,че е време за работа.
Лек ,спокоен и бързоминаващ петъчен ден.
- BABY
- магьосник в кухнята 
- :: 457 рецепти от BABY
- :: 1598 снимки от BABY
- Контакти:
- 
				PetetoiMe4o
- виртуоз с тиган 
- :: 23 рецепти от PetetoiMe4o
Била съм на доста сватби, но много хубаво впечатление ми направи последната на която бях. Младоженците подариха на всички гости малка декоративна подкова с късметче прикрепено към нея. На една сватба в Испания подариха на момичетата подложки за чаши /4бр./, а на момчетата подариха по една лула. Успех ти пожелавам в подготовката.

- SIBEL_82
- майстор с шприц 
здравей  и4е доколкото разбрах ти си женската страна тук по сватбите подаръ4ета раздава мъжката страна когато се влиза в салона  или когато
се дават пърите както и да е има малки декоративни букет4ета такива с магнит отзад на всяко едно се привързва малко картон4е с датата на сватбата и имената на младоженците най от долу слагат бонбони пак отделно вързани в нещо като воал много красиво става в една голяма украсена кошница се слагат ефектът е голям всяка седмица ходя по сватби работя допълнително в такава организация целувки и лека ве4ер
 целувки и лека ве4ер

се дават пърите както и да е има малки декоративни букет4ета такива с магнит отзад на всяко едно се привързва малко картон4е с датата на сватбата и имената на младоженците най от долу слагат бонбони пак отделно вързани в нещо като воал много красиво става в една голяма украсена кошница се слагат ефектът е голям всяка седмица ходя по сватби работя допълнително в такава организация
 целувки и лека ве4ер
 целувки и лека ве4ер- ivkaa75
- магьосник в кухнята 
- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
- i4eto3421
- магьосник в кухнята 
- i4eto3421
- магьосник в кухнята 
А,няма никой  Но ще ви кажа какво свършихме вчера.Обикаляхме,обикаляхме и пак обикаляхме магазини.И накрая намерихме каквото търсим.
 Но ще ви кажа какво свършихме вчера.Обикаляхме,обикаляхме и пак обикаляхме магазини.И накрая намерихме каквото търсим.  

Още 1 ходене и ще сме почти готови за сватбата .Намерих си случайно силиконови формички за мъфини/малки/ ще ми вършат страхотна работа
 Още 1 ходене и ще сме почти готови за сватбата .Намерих си случайно силиконови формички за мъфини/малки/ ще ми вършат страхотна работа  .
 .
Днес ще ходим на пикник,до едно близко село.Дано времето да е хубаво.Ставам да приготвям багажа,а и пералнята е свършила.
Лек ден.

Но ще ви кажа какво свършихме вчера.Обикаляхме,обикаляхме и пак обикаляхме магазини.И накрая намерихме каквото търсим.

Още 1 ходене и ще сме почти готови за сватбата .Намерих си случайно силиконови формички за мъфини/малки/ ще ми вършат страхотна работа
 Още 1 ходене и ще сме почти готови за сватбата .Намерих си случайно силиконови формички за мъфини/малки/ ще ми вършат страхотна работа  .
 .Днес ще ходим на пикник,до едно близко село.Дано времето да е хубаво.Ставам да приготвям багажа,а и пералнята е свършила.
Лек ден.
- ivkaa75
- магьосник в кухнята 
- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
Здравейте май Ичето е права няма никой тук,но то е
нормално почивен ден, а и сезона е отпускарски .
 .
Днес почивам и гледам да свърша по-вечето работа в къщи,а
тя няма край, поне съм сама и ще се организирам няма кой да ми се пречка ,синът замина на море ,дъщерята на село,а мъжо утре се пребира така,че ще действам на воля.
 ,синът замина на море ,дъщерята на село,а мъжо утре се пребира така,че ще действам на воля.
Иче,много е хубавоче по-вечето неща сте ги свършили ,
 ,
желая ти успех с организацията,съвет немога да ти дам защото не съм ходила на сватба от 1000 години :shock: ,но с интерес чета до къде си стигнала и какво си направила,
хайде оставям ви и хубав ден.

нормално почивен ден, а и сезона е отпускарски
 .
 .Днес почивам и гледам да свърша по-вечето работа в къщи,а
тя няма край, поне съм сама и ще се организирам няма кой да ми се пречка
 ,синът замина на море ,дъщерята на село,а мъжо утре се пребира така,че ще действам на воля.
 ,синът замина на море ,дъщерята на село,а мъжо утре се пребира така,че ще действам на воля.Иче,много е хубавоче по-вечето неща сте ги свършили
 ,
 ,желая ти успех с организацията,съвет немога да ти дам защото не съм ходила на сватба от 1000 години :shock: ,но с интерес чета до къде си стигнала и какво си направила,
хайде оставям ви и хубав ден.
- Makaweli
- магьосник в кухнята 
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli

<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/KT-_CYzf7Dg" frameborder="0"></iframe>
Добро утро

Толкова свежо и приятно е навън. След вчерашния топъл ден, сега си е приказка. Започва последната ми работна седмица преди отпуската
 Надявам се всичко да е ОК
  Надявам се всичко да е ОК  
 Желая ви един хубав и усмихнат ден и успешна нова седмица

Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
						- i4eto3421
- магьосник в кухнята 

,а на вас лек и спокоен ден.
 ,а на вас лек и спокоен ден.