Здравейте веселушки! При нас няма да има вода два дена заради авария :x разбрах чак като отидох на работа и не можах да си напълня вода! Дано успеят да я отстранят по-рано, че иначе е голяма мизерия.
Ани, да ти е жива и здрава рожденичката! Весел празник ви пожелавам!
Ивче, наистина зачестявят лекарските грешки. Гледайте сега да се оправи момчето, а другото ще се нареди по-нататък, бъдете силни!
Ивка, наистина много неприятно преживяване - стискам палци да се оправи всичко и момчето да се възстанови. Той е млад и живота е пред него, ще има още много шансове - важното е да е здрав
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
Ивка, в днешно време на човек да не му се налага да се разболява! Разбирам, че преживяването е много неприятно, но може би трябва да потърсиш познат лекар, който да те насочи към правилния специалист. Помислете след това и за възстановяване с физиотерапия, знам, че много помага в такива случаи, но трябва да се вземат мерки навреме. Успех!
Желая на всички една топла и спокойна вечер!
Поздрав от зимна Варна
<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/XPBwXKgDTdE" frameborder="0"></iframe>
Добро утро
Навън е леко побеляло, зимата започва да показва себе си - дано до Коледа да има хубав сняг. Всъщност при някои от вас вече има , но..... се надяваме и при нас да побелее
Хубав и усмихнат ден
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
Добро утро на всички! Желая ви един прекрасен и усмихнат ден!
Ани, по въпроса за физиотерапията няма да се съглася с теб , от лекар физиотерапевт знам, че има специални правила за приложението й при деца, зависи от конкретния случай.
Здравейте, момичета!Нямам много време вече за любимия сайт,
но нека да изпием заедно по чаша чай:
На всички, които са имали празници напоследък, искам със закъснение да кажа: Честито!!! Бъдете здрави и се усмихвайте!
Аз работя, домакинствам, "пиша" домашни, и от време на време открадвам по няколко минути за плетене, като антистрес-терапия.
Чао, момичета, до следващия път!
Желая ви слънце в очите и вятър в косите!
Здравейте,
Днес се прибрах по-рано от работа и с дъщеря ми се захванахме да украсяваме (падна сняг и Коледното настроение дойде ).
Сложих една манджичка да къкри на котлона, пуснахме си Коледни песнички и празничното настроение ни завладя (както става всяка година ).
Щастлива съм, защото макар и пораснала, моята дъщеричка носи и пази детското в себе си. Ето и малко снимки: