Ивка,мила моя,незнам какво да кажа.Напълно те разбирам,тъй като аз пък сама се оправям със сметките.В днешно време е трудно и мога да кажа,че аз примерно съм спряла разходите по мен до минимум,понякога виждате и интернета спирам,и двама като бяхме/пак с ниски доходи/за нас нищо не купувахме,и паак не стигаха.Блузите ми са разтегнати ,,на корем,, и така.........По скоро отговарям на Рали за как да намалим разходите,разбира се от моята позиция.Или по точно не става,миличка,защото отдавна сме на минимума,мнозина от нас българите.От друга страна ,Ивка миличка,понякога наистина се намира начин.Лесно е философски да се напише на който му е писано да завърши ,ще завърши,но е така!!!!!!!!!Пожелавам от сърце Богомил да извърви този път,въпреки всички трудности.А мои приятелки ми дават съвети да заделям пари за черни дни

как да стане това!?!За всяко нещо има време.Така че някой хубав ден и това ще стане.
Нека и аз да кажа нещо-мес декември не ми преведоха майчински,защото от фирмата са превели последния раб ден декларация че не работя и съответно няма превод.И на 30 дек като платих 46 лв лекарствата на Зарко останах с точно 4 лв.Но моя приятелка звънна да пита как е Зарко и МИ ДАДЕ ЗАЕМ ,който вече върнах/първ раб дни ги преведоха,амин боже

/Че да са ни живи и здрави приятелите .Аз също много пъти съм помагала с каквото мога ,на нея също.
Ивка,прегръщам те,миличка,ако искаш утре по скайпа да поговорим.