Добро утро и от мен! Бони, мерси за кафето
Преди малко синът ми замина на екскурзия с класа, екскурзията на мюзикълите - довечера са в Бохум да гледат Старлайт-Експрес, утре са в Хамбург на Царя на лъвовете.
Аз сега ползвам спокойствието да поседя.
Някой знае ли кога свършва световното първенство, кога е финалът? Синът ми има на 5.7. рожден ден, да не се пада точно тогава
На 21.06., т.е. в понеделник, трябва да представя мои изработки на идеи за украса на торти, за курса. Много ми е напрегнато, защото времето не ми стига и защото знам, че ще бъдат гледани критично. Събрах няколко идеи, но колкото повече ги гледам, толкова по-обикновени ми се струват, някак си недостатъчни... Стискайте палци!
Днес денят ми ще е изпълнен предимно с работа, а навън е такова ослепително слънце! Времето е разкошно от няколко дни - светло, слънчево, лек ветрец, нито жега, нито студ, а аз съм постоянно под пара. Иска ми се да можех да предприема нещо.
В събота малкият ми племенник е поканен на празник в музикалното училище, после започва да ходи там 2 пъти седмично, до ваканцията, тя е от 15.07. до 27.08. След ваканцията ще започне с така нареченото "Учене на въртележка" - 6 месеца-6 инструмента. Много се радвам за него, защото знам, че ще му доставя огромно удоволствие
Желая на всички ви лъчезарен, грейнал ден!