Аз също съм вкъщи за няколко дни...Зарко ще го пусна на градина в сряда ,направо за тържеството ,ако е здрав.Тази кашлица уж отшумяваше,но снощи беше малко в повече.Или пък защото имаше кошмари и много плака и се разкашля ,не знам

,т.е. той като плаче много чак се задавя,не различих защо кашля...После като заспах и аз сънуваш едни неща

,неспокойна работа...живот...
Новините покрай баба ми са,че утре жива или починала я изписват.Каквото й е определено това,но моите мисли са КОЙ

ще се грижи за нея.И пак си мисля ,ако излезе жива ще се опитам да й осигурим личен асистент,нали има и такава дейност по здравна каса

Не смятам,че децата й ще вземат мерки в това отношение,а споровете им кой кога и кой повече се грижи ще се увеличат,моите нерви също,да ги слушам!!!!!!!!!!!!!!!Основно се занимавам със Зарко и гледам напред,ще проявя човещина колкото мога!
Тази година на майка ми и свекърва ми пак ще правя календари с децата,и досега избирах снимки.Днес мислим да изведем Зарко навън,ако времето е хубаво,и може да щракнем пак някоя.Тези дни искам да ги поръчам.
Ани,чудесно сте планирали!Леко пътуване и много приятни емоции!
Справяме се Иле,гледам малкия да е здрав и щастлив!Още украса сложих..

.....
Благодаря за подкрепата ви,наистина имам нужда от нея!Прекрасна неделя!