?
 ?
Кате
 , благодаря ти за хубавите думи!
 ?
 ?

с кафето
  с кафето   Малко по-късничко, но моето е без кофеин
 Малко по-късничко, но моето е без кофеин    

Изпревари ме докато се натутам
 Изпревари ме докато се натутам   
  Пази се ти, поне дано ти се отървеш от неприятните вируси
 Пази се ти, поне дано ти се отървеш от неприятните вируси   А за водосвета добре си решила - ще се пречисти дома ви
 А за водосвета добре си решила - ще се пречисти дома ви   

.Пожелавам на всички весела и спокойна вечер.
 .Пожелавам на всички весела и спокойна вечер.  

.С татко му избрахме две поредни дати за кръщенето,на кръстниците им е удобно тогава,остава само да запишем час и точната дата в арменската църква.
 .С татко му избрахме две поредни дати за кръщенето,на кръстниците им е удобно тогава,остава само да запишем час и точната дата в арменската църква. .Благодаря ти,миличка
 .Благодаря ти,миличка  

. Тук е толкова прекрасно, опитвам се да наваксам и виждам, че е било много интересно - поводи за празнуване, както винаги оптимизъм, красиво поднесени кафенца и много настроение. С вас е винаги приятно и забавно! Толкова съм щастлива, че ви има - човек малко да поспре тук, да се зареди с позитивно мислене и нови идеи за вкусотийки
. Тук е толкова прекрасно, опитвам се да наваксам и виждам, че е било много интересно - поводи за празнуване, както винаги оптимизъм, красиво поднесени кафенца и много настроение. С вас е винаги приятно и забавно! Толкова съм щастлива, че ви има - човек малко да поспре тук, да се зареди с позитивно мислене и нови идеи за вкусотийки  .
.  .
.

Сутрин това е най-приятното нещо
 Сутрин това е най-приятното нещо   

За кога стягате кръщавката? Има ли някакви специални ритуали в арменските обичаи
 За кога стягате кръщавката? Има ли някакви специални ритуали в арменските обичаи