Здравейте, мили момичета!
Нели, благодаря ти много за това което сподели, извивяванията ти и мислите ти. Аз съм съгласна с теб за всичко, както и с Диди. Това което ме притеснява е че Мони няма среда и приатели около него, и е съвсем изолиран. Ако не беше така нямаше да се притеснявам. Примерите който ми давате с Диди са от България, с хора които имат роднини, среда и прятели наоколко си, ние емигрантите нямаме тези опции, имаме само наи-тесните си семейни отношения, и когато те се разпаднат - нищо, направо черна дупка.
За мен самата любовта е обещание, много рядко си позволявам да казвам на някой че го обичам, понеже знам че кава ли го ще очаквам от себе си много. Но може би имам остарели разбирания, може би не всички виждат тези неща така. Аз нямам особени претенции към връзките на Мони,искам само да е щастлив и не се забърка с наркотици...хората са способни на драстични действия когато са нещастхни и самотни. Аз 5 години гледах баща ми как се съсипа от алкохолизъм понеже беше самотен, ако нещо подобно се случи и със сина ми...не искам да мисля за това...
Но както и да е, ще престана да говоря за тези проблеми...и без това от мен нищо не зависи.
Мила Бони, честит рожден ден! Да си жива, здрава, щастлива,и да се адваш на успехите на близките си хора!