Здравейте, мили момичета!
Аз днес спах до 12 часа на обяд, 12 часа. Последните две седмици имах много проблеми в работата, с ученици, и идване на нови ученици, и ме беше хванало едно безсъние - дор и с валериан спях по е повече от 3 часа на нощ. Сега ще си наваксам.
Мила Мами, благодаря ти много! Как са нещата около теб? Мони и Чохи ще ни идват на гости другата сряда, и ги чакам с нетърпение...доста се притеснявам обаче, понеже той настоява да пътуват с кола, а през зимата с кола не е минавал този дълъг път, който минава и през заледени проходи.
Нели, аз не знам какво са "Фриволи"....Не съм бродирала нищо откакто започнах учебната година, сега искам малко да си наваксам, Взела съм си лампата с лупа, и съм си избрала един комплект за тази седмица.
Кате, за мен е почивка когато сменя професионалната работа с малко домакинство - да ми почине малко мозъка. Освен това сега имам повече улеснения в домакинството - най-после имам миялна машина! Ура! Първите 2 години в САЩ имах такава машина, и после като дойдохме в Спокейн първо бяхме наели една стара къща без такъв уред, и после на хълма нямах кухня - така че сега само си я гледам и и се радвам.
Иве, почини си, то и приятните изживявания изморяват.
Миле, мерси. Наистина тази година беше много натоварена, макар че беше много успешна. Сега съм изпълнена с радостното чувство че издържах всички предизвикателства и се справих прилично.
Пожелавам на всички радостна и щастлива празнична седмица!