Идва ми отвътре днес да пиша много,но не знам колко ще ми позволи времето.......
Ивка, не мисли ,че ще пиеш лекарства,идва и такъв ден в живота....Радвай се,че дотук си нямала/може би/ще го нарека ,,сътресения/.И аз първия един час като ми казаха,че съм с куп импланти и др знаеш,си казах ама аз съм само на 34
Дианка,мога да си представя как се чувстваш!Желая бързо възстановяване на детето!Извинявай,не смея повече да коментирам....Дано всичко е наред!
Йоанка,не можах
Зарито предните две вечери крещя насън,втората беше кошмарна,спи,не мога да го събудя,викаааа!!!!!!!,и на моменти ми забелваше очи,цялата треперих,облях се в пот,след часове като се успокои той се усетих,че ще ми ,,хвъркне,,сърцето...Вчера пак му лях куршум и ето спа непробудно,а аз дори станах в 5.30 .Не защото е мое дете го казвам,но е много чувствителен,повишавам му тон,той се държи като голям човек с накърнено достойнство,чак ми е криво да му правя забележки,по памперса да го изтупам е абсурд,........а понякога се налага да се скарам.......Страшно много внимавам...Госпожата ми казва,че търсел контакт с тях да си разговарят,искал да сядат на диванчето да си приказват,че е малко по развит за възрастта си...Внимавам и какво говоря,че всичко разбира,много ми е странно ,защото племенника ми е почти колкото него,а го имам за бебе/дори имам чувство,че като са в къщи,не знае къде е,само играе,не приказва.../,много са различни........Както и да е......цяла нощ спа,аз ставах да го пипам дали диша
Въртят ми се в главата хиляди мисли...
Кате,Тони спи ли вече в яслата?Аз се чудя как ще го водя пак,след 11 дни в къщи...
Нека почетем и днешния ден.Светла памет на починалите ни близки!
Приятни почивни дни!
МНОГО Е ХУБАВО,ЧЕ ВИ ИМА!!!!!!!!!!!!