Ще пиша като се върна
Как тече денят на Веселите готвачи? - Февруари '11
-
guarinociro
- магьосник в кухнята

- :: 9 рецепти от guarinociro
- :: 150 снимки от guarinociro
- Makaweli
- магьосник в кухнята

- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/XwK9G7q2408" frameborder="0"></iframe>
Добро утро
Отново е студено, но пък е светло и бяло. Да се надяваме че това са последните зимни изблици и като започне Баба Марта няма да има повече сняг
Аз вече си изпих и второто кафе и ставам да се правя на работна. Всъщност днес ще си отидем до село, че там ще има малко работа.
Хубав и спокоен съботен ден ви желая

Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- ivkaa75
- магьосник в кухнята

- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
- Aliana
- магьосник в кухнята

- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Контакти:
Здравейте, милички!
Аз пак имам гости :oops: Кой какво прави, аз все гости посрещам и изпращам. Сестрата на мъжа ми ни е на гости, за 10 дни. Пристигна снощи. Трябват ми идеи с какво да я гощавам. Тя е от Мароко и е за първи път в Германия. Снощи направих Имам байълдъ, по настояване на мъжа ми, за десерт имаше Омлет сюрприз. Всъщност вчера беше рождения ден на мъжа ми, но в момента на никого не му е до празнуване. Детето на брат му е болно. То се роди на 12.02. със спина бифида, претърпя 2 операции, които минаха много успешно, но сега пък му откриха вода в мозъка, като следствие от операциите. Уж казват, че не е опасно, ама да гледаш едно малко същественце, 2 педи, а как се бори за живот е доста опустошително. На никой от нас не му е до празници. Честно казано не ми е и до готвене, но няма как - трябва да готвя и за нас, и за гостенката, и за майката в болницата, че и за моята снаха, която пък е вече мнооооого бременна и едва успява да иде до магазина, да не говорим за други дейности. Брат ми е на работа на много километри, така че трябва да се поддържаме, няма начин. Само да не ми беше толкова отрепано настроението
Седя и мозъкът ми е празен някак си...
Дайте някакви предложения, ама да не оспамваме темата тук. Незнам, да отворя ли тема в общите дискусии? Ако админите преценят - нека преместят постингите.
Желая ви приятен уикенд!

Аз пак имам гости :oops: Кой какво прави, аз все гости посрещам и изпращам. Сестрата на мъжа ми ни е на гости, за 10 дни. Пристигна снощи. Трябват ми идеи с какво да я гощавам. Тя е от Мароко и е за първи път в Германия. Снощи направих Имам байълдъ, по настояване на мъжа ми, за десерт имаше Омлет сюрприз. Всъщност вчера беше рождения ден на мъжа ми, но в момента на никого не му е до празнуване. Детето на брат му е болно. То се роди на 12.02. със спина бифида, претърпя 2 операции, които минаха много успешно, но сега пък му откриха вода в мозъка, като следствие от операциите. Уж казват, че не е опасно, ама да гледаш едно малко същественце, 2 педи, а как се бори за живот е доста опустошително. На никой от нас не му е до празници. Честно казано не ми е и до готвене, но няма как - трябва да готвя и за нас, и за гостенката, и за майката в болницата, че и за моята снаха, която пък е вече мнооооого бременна и едва успява да иде до магазина, да не говорим за други дейности. Брат ми е на работа на много километри, така че трябва да се поддържаме, няма начин. Само да не ми беше толкова отрепано настроението
Дайте някакви предложения, ама да не оспамваме темата тук. Незнам, да отворя ли тема в общите дискусии? Ако админите преценят - нека преместят постингите.
Желая ви приятен уикенд!
www.facebook.com/artandhobby
- milena75
- магьосник в кухнята

- :: 64 рецепти от milena75
- :: 279 снимки от milena75
Рали, нещата, които ти се случват напоследък наистина са много неприятни, но се опитай да гледаш с надежда, друго не ти остава, а и скоро ще си имаш внуче
При мен понякога готвенето ми помага да се разтоваря от тежките мисли, а ако приготвиш пък нещо сладко, със сигурност ще доставиш мъничко радост на семейството си!
При мен понякога готвенето ми помага да се разтоваря от тежките мисли, а ако приготвиш пък нещо сладко, със сигурност ще доставиш мъничко радост на семейството си!
- Aliana
- магьосник в кухнята

- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Контакти:
- milena75
- магьосник в кухнята

- :: 64 рецепти от milena75
- :: 279 снимки от milena75
- ivkaa75
- магьосник в кухнята

- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
Рали,мога да пожелая успешно възстановяване на малкият човек,дано всичко приключи добре
.
Не унивай мила,бъди бодра и мисли само за хубави неща настрой се позитивно,от това което чета много хора в този момент разчитат на тебе и
точно сега ти трябва да бъдеш силна,зная,че ще ти е трудно, но нали трудностите ни правят по силни успех ти желая,а идва и едно много хубаво събитие очакваш племенник
.
Не унивай мила,бъди бодра и мисли само за хубави неща настрой се позитивно,от това което чета много хора в този момент разчитат на тебе и
точно сега ти трябва да бъдеш силна,зная,че ще ти е трудно, но нали трудностите ни правят по силни успех ти желая,а идва и едно много хубаво събитие очакваш племенник
- MANI
- магьосник в кухнята

- :: 170 рецепти от MANI
- :: 436 снимки от MANI
Здравейте момичета!Рали дано бебо да се пребори със всички трудности и това да ви остане само лош спомен в най скоро време
.Много се мях за внучето
.Тук е студено и заледено,има малко сняг.Реших да си намеря занимание и се хванах да приготвям Кадир Кадир.В момента в който карамелизирах захарта и изсипах яйчната смес,купата се спука и настана потоп навсякъде
Имаше чак в шкафовете и се наложи да мием всички съдове
.Сместа за блата оцеля и сега се пече.Мисля да си направя един крем и да го намажа пък каквото стане
.После отивам малко на фризьор-започнах едни процедури за подхранване на косата.След това мисля да поиграя карти.Хубав уикенд на всички 
- STELKINA
- магьосник в кухнята

- :: 45 рецепти от STELKINA
- :: 222 снимки от STELKINA